Οι πληροφορίες είναι από το αστυνομικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr και ειναι δύσκολο να διαψευθούν!!!

Η κυρία Αθήνα Παντελίδη πήρε τηλέφωνο και άστραψε και βρόντηξε στην τροχαία Ελληνικού… «Γιατί μεταφέρθηκε το αυτοκίνητο σε μάντρα της ασφαλιστικής; Πώς δώσατε άδεια να μεταφέρουν το όχημα…». Ο αστυνομικός στην άλλη γραμμή προσπαθούσε να την ηρεμήσει, λέγοντας της ότι από την στιγμή που ο ιδιοκτήτης του οχήματος κ.Αντώνης Πασχαλίδης, ο Αντώνης Ρέμος δηλαδή, έδωσε εντολή να μεταφερθεί το όχημα και από την στιγμή που όλες οι πλευρές και όλοι οι πραγματογνώμονες είχαν ολοκληρώσει την έρευνα η τροχαία Ελληνικού δεν μπορούσε να κάνει κατι…»Μα δεν καταλαβαίνεις ότι εκεί θα κάνουν δολιοφθορά, δεν μπορούσε να πληρώσει 50 ευρώ την ημέρα ο Ρέμος; Θα τα πληρώναμε εμείς…», είπε η μητέρα του Παντελίδη και έκλεισε το τηλέφωνο.

Η γυναίκα φαίνεται ότι διαφωνούσε κάθετα με το να μεταφερθεί το όχημα στην μάντρα της interamerican (αυτή ειναι η ασφαλιστική οπως αποκαλύψαμε εχθές εδω)
Η αλήθεια είναι ότι πήρε οργισμένη στο τμήμα Ελληνικού και εμείς μεταφέραμε μόνο τα αποσπάσματα της ήρεμης συζήτησης. Δεν μεταφέραμε το σύνολο της κουβέντας, γιατί καταλαβαίνουμε την οργή της μάνας και την αγωνία της για την δικαίωση του Παντελή Παντελίδη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκλειστικό! Η Μυρσίνη Αρναούτη βγήκε από τη ΜΕΘ και εισέπραξε 40.000 ευρώ από την ασφαλιστική εταιρεία…

Σοκάρει η καταγγελία του Γκλέτσου για το τροχαίο της μητέρας του Τσαλίκη- «Ήταν λάθος η σήμανση»

Το ξέσπασμα της Φρόσως Κυριάκου μετά τις τοξικολογικές και το τεστ DNA που έδειξε ποιος ήταν οδηγός!

loading...