Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. 4ωρη στάση εργασίας αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του MEGA, αφού δεν πληρώθηκαν για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, όπως τους είχε αρχικά υποσχεθεί. Το γεγονός ότι σήμερα δεν πρόκειται να δουλέψει κανείς από τις 18:00 έως τις 22:00, σημαίνει πως δεν θα βγει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στον αέρα, κάτι που μόνο ευχάριστο δεν είναι. Το θέμα δεν πέρασε απαρατήρητο και μάλιστα η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» και στην ιστοσελίδα «megatv.com» για σήμερα Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 από τις 18:00 έως τις 22:00.

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται έπειτα από την αθέτηση της δέσμευσης της εργοδοσίας να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους του β’ 15νθημέρου Μαρτίου 2016, καθώς και για την ελλιπή πληροφόρηση των εργαζομένων, γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ζητεί:

Την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών προς τους συναδέλφους δημοσιογράφους.
Την άμεση ενημέρωση όλων των εργαζομένων επί των προβλημάτων που αφορούν στη λειτουργία του Τ/Σ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σοκ! Νεκρός σε ξενοδοχείο βρέθηκε πρώην παίκτης του Big Brother!

Σοκ από γνωστή τηλεπερσόνα που τα πέταξε όλα έξω!

Απλά απολαυστικό! Δείτε τον Ρουβά να μαθαίνει χορό στον Κωστόπουλο και θα κλάψετε από τα γέλια

loading...