Ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με το σκηνικό που έγινε στο μαγαζί του Νεκτάριο Γαλίτη στον Πειραιά… Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν στην εκπομπή «La Biri Biri», ότι κάποιος θαμώνας έβγαλε όπλο διότι του πείραξαν την σύντροφο…

Στον αέρα της εκπομπής, με τηλεφωνική επικοινωνία βγήκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος είναι συνέταιρος με τον Νεκτάριο Γαλίτη, και σε έξαλλη κατάσταση θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια: «Αρχικά καλησπέρα, η κοπέλα που μεταφέρει την είδηση έχει την δικογραφία; Γιατί εγώ την έχω μπροστά μου! Όλα αυτά λοιπόν που σας είπε είναι ψέματα! Οι πυροβολισμοί έγιναν 200 μέτρα μακριά από το μαγαζί! Απλός ένας έβγαλε το χέρι από το παράθυρο του αυτοκινήτου και έριξε 4 πιστολιές στον αέρα. Καμία σχέση με το μαγαζί! Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλο αυτό… Τέτοια εμπάθεια για εμάς και την επιχείρηση, σε έναν χώρο που από αυτόν τρώνε τόσες οικογένεια και μαζεύει τον καλύτερο κόσμο… Καμία σχέση αυτά που μεταφέρατε», είπε ο ηθοποιός ενώ η Χριστίνα Λαμπίρη προσπαθούσε να τον ηρεμήσει! Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Είναι χαζομαμά και δεν το κρύβει! Η φωτογραφία της Βαλέριας στον αέρα της εκπομπής και η τρυφερή αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τη μικρή Μαρίνα!

Άσχημα τα νέα για τους «Ξαναδέστε τους» – Το τελεσίγραφο του Alpha στον Μουτσινά!

Τελικά δεν είναι μόνο φήμες! Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ