Λίγο πριν το τηλεοπτικό του comeback ο ταλαντούχος ηθοποιός και καταξιωμένος καλλιτέχνης Χάρης Ρώμας μιλά στο Down Town σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Αλήθεια, γιατί ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι το μοναδικό gay icon της Ελλάδας;

Προφανώς γιατί η Ελλάδα είναι μία χώρα που έχει ακόμα πολλά ταμπού, ακόμη κι αν αυτά είναι κρυμμένα. Ο καθένας, κάτω από αυτές τις συνθήκες, έχει δικαίωμα να ζυγίζει στο μυαλό του αν το να κάνει outing θα του δημιουργήσει πρόβλημα στο οικογενειακό του περιβάλλον ή αν θα είναι τροχοπέδη στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Ο Φώτης το χειρίστηκε πολύ καλά υπέρ του. Άρα πήρε πόντους από αυτό. Άλλοι δεν έχουν τη δυνατότητα να το χειριστούν έτσι. Δεν πρέπει να τους κατακρίνετε, αλλά να τους κατανοείτε.

Πιστεύεις πραγματικά ότι η ειλικρίνεια της ερωτικής επιλογής μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εικόνα ενός καλλιτέχνη;

Πιστεύω ότι ένας καλλιτέχνης, ειδικά ένας ηθοποιός, πρέπει να είναι σαν λευκό χαρτί. Να έχει δηλαδή ο θεατής όσο το δυνατόν λιγότερες πληροφορίες για την προσωπικότητα και τις ιδιαιτερότητές του, ούτως ώστε να μη δυσκολεύεται να τον ταυτίσει με οποιονδήποτε ρόλο υποδύεται. Ο Φώτης σπάνια υποδύεται ρόλους ως ηθοποιός. Συνήθως είναι ο εαυτός του και αυτό θέλει ο κόσμος από αυτόν. Ένας ζεν πρεμιέ όμως πρέπει στη συνείδηση του κοινού να είναι εραστής. Γιατί αυτό καλείται να υποδυθεί. Όσον αφορά εμένα, που δεν είμαι ζεν πρεμιέ, είμαι αυτό που βλέπεις και δεν χρειάζονται περαιτέρω περιττές δηλώσεις. Ο δημιουργός – καλλιτέχνης τα μηνύματα που θέλει να περάσει είναι καλύτερα να τα περνάει μέσα από το έργο του.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο πατέρας της Άννας Κορακάκη: «Στην τελευταία βολή δεν άντεχα να…» (Βίντεο)

Απίστευτο! Δείτε τι θέλει να κάνει ο Καμμένος την Άννα Κορακάκη

«Η σχέση μου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό αφορά εμένα και…»: Γνωστή ηθοποιός ξεσπά για πρώτη φορά

Τα καλύτερά μας σήμερα

Ανοίξτε το ψυγείο και φτιάξτε μάσκα για μακριά μαλλιά! Το απίστευτο υλικό της κουζίνας με «μαγικές» ιδιότητες

9 φυσικοί λιποδιαλύτες που καίνε θερμίδες και λίπος ενώ τους τρως

Απίθανος κορμός σοκολάτας! Φτιάξτε κλασσικό μωσαϊκό σε 20 λεπτά

loading...