Το τηλεοπτικό του comeback αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση. Ο  Χάρης Ρώμας επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τον «Κακό Πεθερό» στο Epsilon και μιλά στον Αλέξη Μίχα και το TV Έθνος για αυτό…

Η επιλογή του καναλιού; Είχε ακουστεί πως η σειρά προορίζεται για τον ΑΝΤ1… «Έκανα συζητήσεις με τρία κανάλια. τελικά ευοδώθηκε η συνεργασία με το Epsilon. Έκρινα πως αυτή ήταν το καλύτερο, χωρίς να αγνοώ τους κινδύνους που ενέχει. Την αβεβαιότητα, καθώς είναι ένα κανάλι που δεν έχει ξανακάνει μυθοπλασία. Και διάφοροι άλλοι κίνδυνοι που πιθανόν υπάρχουν. Είμαι υποψιασμένος και έτοιμος. Στη ζυγαριά έκρινα πως με βολεύει.»

Σας αγχώνει δηλαδή που κάνετε την έναρξη της μυθοπλασίας στο Epsilon;

«Όχι, με ικανοποιεί. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το επέλεξα. Είμαι μια πρόκληση να δημιουργείς κάτι καινούριο που βέβαια χρειάζεται τον χρόνο του για να αποδώσει. Χρόνια και αγώνα.

Διαβάζετε τις κριτικές;

«Όχι, ποτέ, Οι τηλεκριτικοί δεν απευθύνονται σε μένα, απευθύνονται στο κοινό. Μακάρι να μπορούσα να γίνω καλύτερος διαβάζοντας τη γνώμη κάθε τηλεκριτικού, αλλά δεν μπορώ. Έχω την αγωνία να γίνομαι καλύτερος από μόνος μου. Είναι κάτι που θα με συνοδεύει μέχρι το τέλος της ζωής μου. Βασανίζομαι για να γίνω καλύτερος. Κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό.»

Γνώμονας λοιπόν είναι τα νούμερα τηλεθέασης;

«Καθόλου, γι’ αυτό επέλεξα κι αυτό το κανάλι. Είναι το κοινό και ο τρόπος που θα λειτουργήσει μέσα στον χρόνο. Στο συγκεκριμένο κανάλι χρειάζεται χρόνος. Είμαι ρεαλιστής στη δουλειά μου».

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Το μήλο έπεσε κάτω απο τη μηλιά! Δείτε πρώτη φορά τη μαμά της Κάτιας Νικολαΐδου και θα καταλάβετε

Απαστράπτουσα! Ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι για τη Ζέτα Μακρυπούλια στη Νέα Υόρκη (Photos)

Πιο έρωτας…. πεθαίνεις! Φιλιά και αγκαλιές μες στο νερό για το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Μίνι εγκεφαλικό: Τα συμπτώματα που πρέπει να ξέρετε για να σωθείτε

Λίφτινγκ στο σπίτι; Κι όμως γίνεται με το αγαπημένο σου φρούτο!

Χάσαμε τα λόγια μας! Το παραμυθένιο κτήμα της Βίκυς Σταυροπούλου και του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στη Μάνη

loading...