Οι ισχυρισμοί του προκάλεσαν σάλο. «Ο Φίνος δεν είχε τουαλέτες στα καμαρίνια των ηθοποιών και π αναγκάζονταν να πηγαίνουν στα χωράφια, ισχυρίστηκε ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης στο βιβλίο του προκαλώντας την έκρηξη οργής της Ζωής Λάσκαρη. Η μεγάλη πρωταγωνίστρια θέλησε μέσα από τα social media να πάρει θέση ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

«Δεν ξέρω από που αντλεί τις πληροφορίες του. Από ανθρώπους που δεν δούλεψαν ποτέ με τον Φίνο; Από κάποιους που ήθελαν να γίνουν Φίνος στη θέση του Φίνου; Μήπως πρόκειται απλά για φαντασιώσεις του ίδιου του Τριανταφυλλίδη;

Ίσως ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης αναφέρεται στην κατοχική περίοδο, όταν ακόμα ο Φίνος ξεκινούσε τις παραγωγές του με τα γραφεία του στην οδό Χίου και τα στούντιο στην οδό Στουρνάρη και δεν υπήρχε η οργάνωση και οι υποδομές των στούντιο που κατασκευάστηκαν μετακατοχικά στις τρεις γέφυρες.

Όπως και να’ ναι, τα καμαρίνια των ηθοποιών της Χρυσής Εποχής του Φίνου ήταν μικρές σουίτες. Παρείχαν στους ηθοποιούς όλες τις ανέσεις για να ετοιμάζονται και να ξεκουράζονται κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Έχω πει πολλές φορές πως όσο ζω θα απαντάω άμεσα σε όλες τις ανακρίβειες, τις ευτέλειες και τα εκ του πονηρού κουτσομπολιά που διατυπώνονται για τον Φίνο, οι παραγωγές του οποίου υπήρξαν υποδειγματικές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Κανείς δεν θα αμαυρώσει τον επαγγελματισμό και την οργανωτικότητα του για μερικά λεπτά δημοσιότητας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σοκ! Ποια ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» πέθανε, πριν λίγους μήνες, και δεν γνώριζε (σχεδόν) κανείς!

Η συγκίνηση της Τσιμτσιλή για τα γενέθλια της κόρης της και η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της

Συγκλονιστικό βίντεο! Ασλανίδου και Αργυρός τραγουδούν Παντελίδη και ραγίζουν καρδιές

 

loading...