Το θέμα των ημερών με αποκορύφωμα την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα ήταν οι εξελίξεις με τα ελληνικά κανάλια και τις τηλεοπτικές άδειες. 
Ο Αλέξης Νικολάου, πρώην διευθυντής της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ δεν άντεξε με το άδικο και τα είπε όλα σε μια δημοσίευση του στο Facebook.

Νέο τοπίο διαγράφεται στον τηλεοπτικό χώρο, έπειτα από τα αποτελέσματα της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών τα οποία έγιναν γνωστά τα ξημερώματα της Παρασκευής. Την ίδια ώρα, όμως, στην ανασφάλεια βυθίζονται οι πολλές εκατοντάδες εργαζόμενοι στους σταθμούς που μένουν εκτός τηλεοπτικού πεδίου.

Εκτός του νέου ραδιοτηλεοπτικού τοπίου μένουν ο STAR (συμφερόντων Βαρδινογιάννη) και ο ALPHA (συμφερόντων Κοντομηνά) που δεν εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια, καθώς και το MEGA και το Ε που έμειναν εκτός διαγωνισμού.

Με βάση τα πιο πάνω αποτελέσματα ο κ. Νικολάου καταγγέλλει πως διευθυντικά στελέχη συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού στην Κύπρο πανηγύριζαν στο άκουσμα της είδησης πως συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός δεν συμπεριλαμβανόταν σε αυτούς που εξασφάλισαν τηλεοπτική άδεια στην Ελλάδα.

Untitled

newsit.gr
Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βουτσάς-Κατσαβού: Μας υποδέχονται στο σπίτι τους και φωτογραφίζονται με τον μόλις 40 ημερών γιο τους

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Ζαρίφη! Το μήνυμα για τον Alpha που συγκλόνισε τους πάντες: «Θα έχω να ζήσω;»

Η ώρα της αλήθειας! Το κορμί της Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς ίχνος ρετούς!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Το νέο ξέσπασμα και η απρόβλεπτη κίνηση της μητέρας του Παντελίδη: «Δεν σεβάστηκαν οι άπληστοι γι’αυτό…»

Αποκάλυψη! Πάμε για συγχωνεύσεις καναλιών! Ποια κανάλια θα ενωθούν;

Μένιος Φουρθιώτης: Το νέο trailer της εκπομπής του και το μήνυμα για τις τηλεοπτικές άδειες!

loading...