Δείχνει ένα κορίτσι πολύ προσγειωμένο, που έχει ένα αυστηρό πρόγραμμα σε όλα. Αυτό σε κάνει κάποιες φορές να αναρωτιέσαι αν  έχει ξεφύγει ποτέ από τα όρια, αν έχει ζήσει το μεγάλο έρωτα αυτός που μπορεί να κρατήσει «για πάντα». «Δεν ξέρω το «για πάντα», αλλά θα ήταν πολύ ωραίο να έχεις δυνατά συναισθήματα που θα διαρκέσουν», λέει στο People.

Το έχει ζήσει όμως; Αφήνεται σε αυτό; Ή είναι καχύποπτη με τους άντρες; Τι απαντά η Μαλού Κυριακοπούλου; «Δεν μπορείς να ξέρεις αν ζεις τον μεγάλο έρωτα τη στιγμή που τον ζεις. Δίνεις αυτόν τον τίτλο σε βάθος χρόνου. Σίγουρα έχω ζήσει έντονα συναισθήματα και νιώθω τυχερή για αυτό. Όταν είσαι ερωτευμένος έχεις την ανασφάλειά σου και τις φοβίες σου για το αν θα κρατήσει όλο αυτό που ζεις. Δε θες να το χάσεις όταν είσαι καλά. Αλλά το ζω στα άκρα, θέλω να είμαι καλυμμένη, να το ζήσω έτσι όπως το ήθελα και όπως το ένιωσα. Αν έρθει το αντίθετο τουλάχιστον θα είναι μισός ο πόνος, δεν θα έχω το απωθημένο. Το μόνο που θα απομείνει είναι να το θρηνήσω, να το βγάλω από μέσα μου, να το ξεπεράσω. Αν ξεπερνάω εύκολα ένα χωρισμό; Εξαρτάται τους ανθρώπους. Ήταν στιγμές που το κουβαλούσα χρόνια. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνω σχέσεις πολύ συχνά. Είναι μετρημένες στα δάχτυλα του μισού χεριού. Μετράω πολύ αυτόν που είναι δίπλα μου. Όταν έρχεται ο χωρισμός, έστω και αν πρέπει να γίνει, δεν μπορώ να αποχωριστώ τόσο εύκολα τον άλλο άνθρωπο».

malou-people-168-2

Δεν είναι αυταρχική, δεν είναι ανταγωνιστική, δεν είναι απόλυτη και δεν δείχνει ότι ζηλεύει γιατί «δεν είναι σωστό να το δείξει». Το περίεργο είναι ότι δεν καταλαβαίνει όταν τη φλερτάρουν «Δεν με φλερτάρουν σε πολύ μεγάλο βαθμό, μπορεί να μην το αντιλαμβάνομαι όμως. Δεν είμαι εύκολη στην επιλογή του συντρόφου, θέλω να είμαι προσεκτική. Σίγουρα δεν θέλω να μου αποσπάσει την προσοχή από τη δουλειά. Αυτός που είναι δίπλα μου θα πρέπει να με υποστηρίζει με τη συμπεριφορά του. Δεν σου λέω ότι δεν μπορεί κάποια στιγμή να με χτυπήσει ο έρωτας στο κεφάλι και να ερωτευθώ τον τελείως λάθος άνθρωπο, αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις, θα τον ερωτευθώ, αλλά δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Τελικά έχεις δίκιο, δεν φεύγω εύκολα από τα όριά μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Έχω και εγώ τις αδυναμίες μου».

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Θρήνος: Πέθανε ο τραγουδιστής του «αιώνιου έρωτα» σε ηλικία 66 ετών!

Χρόνης Καρακασίδης: Ο καυτός… φούρναρης που αναστάτωσε όλη τη Γερμανία

Μελίνα Ασλανίδου: Ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι ανήμερα των γενεθλίων της (Photos)

Τα καλύτερά μας σήμερα

Φόρεσε τις πιο μοδάτες φούστες των Stradivarius με λιγότερα από 16 ευρώ!

Θέλεις να χάσεις 5 κιλά λίπους σε ένα μήνα; Σε εσένα απευθύνεται η Turbo diet!

Το μικρό παλάτι της Ελισάβετ Μουτάφη μας γυρίζει πίσω στο χρόνο- Δείτε φωτογραφίες της πιο chic & classy διακόσμησης

 

loading...