Είναι γνωστό πως βαριέται εύκολα. Οι αλλαγές στην εμφάνισή της είναι κάτι που επιδικώκει, όμως αυτή τη φορά το τερμάτισε. Μπορεί στο παρελθόν να την έχουμε δει ως ξανθιά, όπως όμως αποκαλύπτειτότε ήταν περούκες. Ο λόγος για την μικρότερη «Kardashian» Kylie Jenner η οποία  μετά από τόσες δοκιμές με διαφορετικά looks, φαίνεται πως η  αποφάσισε πως το πολύ ανοιχτό ξανθό είναι αυτό που της ταιριάζει και έκανε το μεγάλο βήμα να τα βάψει.

Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα μας παρουσίασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο snapchat τη διαδικασία της βαφής των μαλλιών της σε μία πλατινέ ξανθιά απόχρωση. Χθες, μάλιστα στο πλαίσιο Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, έκανε επιτέλους την πρώτη επίσημη εμφάνιση της ως ξανθιά στη μεγάλη συναυλία του Kanye West στο Madison Square Gardens και «τρομάξαμε» να την γνωρίσουμε.

Kylie Jenner wears a sexy red outfit paired with new platinum blonde hair when out and about in New York Pictured: Kylie Jenner Ref: SPL1347295  060916   Picture by: Jackson Lee / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com
 

loading...