Η Χριστίνα Μαραγκόζη βρέθηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα, και μίλησε για όλα.  Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε για την «άρρωστη» όπως χαρακτήρισε σχέση της με τον Αντώνη Βαρδή, ενώ απάντησε στο ποιο είναι το παράπονό της από τα παιδιά του καλλιτέχνη αλλά μίλησε και για τη Φιλοθέη Μωβ;

Οι αρρωστημένες σχέσεις
Κάποιες φορές, ορισμένες αγάπες είναι άρρωστες, είναι αρρωστημένες και δεν μοιάζουν με αγάπη. Παρόλο που δε μιλάγαμε τα τελευταία χρόνια, παρόλο που η σχέση μας δεν ήταν καλή, ούτε αυτό το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα γιατί και αυτόν δεν τον έβλεπα. Άρα, για μένα νομίζω ότι κάπου υπάρχει. Όταν θυμάμαι τις καλές στιγμές νομίζω ότι κάπου θα είναι. Άλλες φορές όμως δεν θυμάμαι καλές στιγμές και δεν έχω τα ίδια συναισθήματα. Γιατί τα συναισθήματά μου είναι διαφορετικά.
Η κακή σχέση με τον Γιάννη και την Καλλιστώ Βαρδή
Με ενόχλησε πάρα πολύ γιατί νομίζουν όλοι ότι γνωρίζουν τα πάντα, αλλά αυτό που ξέραμε εγώ και ο Αντώνης δεν το ήξερε κανείς, και το πως ζήσαμε και το πως αισθανόμασταν. Δεν μπορούν να έχουν άποψη ούτε τα παιδιά του, ούτε ο κόσμος, ούτε κανείς άλλος. Σε αυτά τα δύο παιδιά εγώ φέρθηκα άψογα. Ήμουν κι εγώ μικρούλα. Δεν είχαν κανένα λόγο να το κάνουνε.

Η διένεξη του Γιάννη Βαρδή με τη Φιλοθέη Μωβ
Δεν θέλω να πάρω θέση πάνω σε αυτό. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν θέλω να απαντήσω καθόλου. Είναι δικό τους θέμα, δεν με αφορά καθόλου. Ούτε ξέρω τα προσωπικά τους, ούτε τι είχαν, δεν με ενδιαφέρει.
Έχουν ειπωθεί χοντρές ψευτιές για το θέμα το δικό μου και του Αντώνη. Κάποια από αυτά διέρρευσαν ίσως και από τον ίδιο, για κάποιους λόγους επειδή ο Αντώνης με αγάπαγε έτσι όπως μ’ αγάπαγε. Η αλήθεια απέχει πάρα πολύ από αυτό που μπορεί να ξέρει ο κόσμος, πάρα πολύ όμως. Καμιά φορά από εγωισμό μπορεί να ειπωθούν πράγματα που δεν ισχύουν και να βγουν λανθασμένες εντυπώσεις. Θέλω να κρατάω μόνο τα καλά από όλη αυτή την ιστορία, έχω γυρίσει σελίδα.

Μπλόκαραν την καριέρα μου
Βέβαια! Εννοείται ότι μπλοκαρίστηκε η καριέρα μου από κάποιους ανθρώπους. Αυτό φαίνεται κιόλας. Υπάρχουν συγκεκριμένα γεγονότα. Γι’ αυτό λέω ότι η περίεργη αγάπη δεν είναι αγάπη. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, κάνεις το καλύτερο γι’ αυτόν. Είτε είστε μαζί, είτε χώρια.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

«Θα ανησυχούσα αν η κόρη μου….»: Πρωτοφανές ξέσπασμα για τη Νωαίνα

«Με πρόδωσαν μέσα από το σπίτι μου…»: Τα συγκλονιστικά λόγια της μάνας του Παντελίδη για το γιο της και τους «φίλους» του

Στα μαχαίρια ο Σεφερλής με τον «Αγάπη μόνο» – Γιατί ναυάγησε ξαφνικά η συνεργασία τους

Τα καλύτερά μας σήμερα

Εξομολόγηση που σοκάρει: «Έκανα σεξ με τον κουμπάρο την ημέρα του γάμου μου»

Μια αλεπού στα νύχια σου! Μάθε τη νέα τάση στο nail art αλλά και πώς θα την πετύχεις μόνη σου

Δείτε το μακρύ φόρεμα σε ζωηρό χρώμα της Ελένης Μενεγάκη- Σε ποια εταιρεία ανήκει;

loading...