Από το περιοδικό YOU και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο.

_MG_5262

Οι φίλοι τι ρόλο παίζουν στη ζωή σου;

Ούτε το φανταζόμουν όταν ήμουν 19 χρόνων ότι η φιλία μπορεί να παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Οι φίλοι για μένα είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Είναι οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι και μαζί τους επιλέγω να περνάω την καθημερινότητά μου, τις διακοπές μου, τα γενέθλιά μου. Και έχω φτάσει πια σε ένα σημείο όπου δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτούς. Μπορεί να έχω ερωτευτεί, να έχω απομονωθεί και να τους έχω χάσει για λίγο -που συμβαίνει όταν ερωτεύεσαι-, αλλά πάντα επιστρέφω.

Έχεις πληγωθεί από φίλους;

Φυσικά και έχω πληγωθεί, και εκεί γίνεται αυτόματη διαγραφή χωρίς δεύτερη ευκαιρία. Έχω πολύ μεγάλες απαιτήσεις από τους φίλους μου γιατί είναι για πάντα. Έχω γνωρίσει ανθρώπους μέσα στο χώρο που μου λένε ότι δεν έχουν φίλους. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ζωή είναι αυτή.

Εντός χώρου ποιοι είναι οι φίλοι σου;

Ο Νίκος (σ.σ. Μουτσινάς) είναι φίλος μου, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Θανάσης Αλευράς, ο Γιώργος Δάσκαλος, η Ρούλα Ρέβη… Μια παρέα που εδώ και 8-9 χρόνια είμαστε αχώριστοι.

Με τον Καπουτζίδη ήταν μια φιλία που χάλασε;

Όχι, με τον Γιώργο περάσαμε επίσης μία τετραετία που ήμασταν σχεδόν σαν αδέλφια. Μετά απλώς τα έφερε αλλιώς η ζωή και οι υποχρεώσεις μας. Τον εκτιμώ πάρα πολύ και σαν άνθρωπο και σαν μυαλό. Αυτά τα πράγματα δεν ακυρώνονται επειδή δεν κάνεις την παρέα που έκανες με τον άλλον κάποτε. Πλέον τον στηρίζω με έναν άλλο τρόπο χωρίς να είμαι δίπλα του. Κι επίσης δεν ξεχνώ την πόρτα που μου άνοιξε τόσο γενναιόδωρα σε αυτήν τη δουλειά με το “Παρά Πέντε”. Θα ήμουν τρομερά αγνώμων. Αυτό το δώρο δύσκολα σ’ το κάνει κάποιος. Όπως πολύ μεγάλο δώρο μού έκανε και ο Γρηγόρης (σ.σ. Βαλτινός) όταν μου πρότεινε αυτό το έργο και αυτόν το ρόλο και ο τρόπος που χειρίστηκε στην σκηνή την σχέση μας και την εμπειρία του… Όλο αυτό δεν μπορώ να μην του το αναγνωρίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

coveryou124

loading...