Επανορθωτικό δημοσίευμα για τον Παντελή Παντελίδη. Η οικογένεια διαψεύδει

Επανορθωτικό δημοσίευμα για τον Παντελή Παντελίδη. Η οικογένεια  διαψεύδει
ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ
Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη με την από 23-03-2016 Εξώδικο Διαμαρτυρία – Πρόσκληση - Δήλωση των μελών της, που επιδόθηκε στην ιδιοκτήτρια του youweekly.gr και υπογράφεται από τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους, κ. Πέτρο Καϊμακάμη, διαψεύδει εξ ολοκλήρου άρθρο που αφορούσε στον αδικοχαμένο καλλιτέχνη ζητώντας την ανάκλησή του. Το κυρίως περιεχόμενο της εν λόγω Εξωδίκου έχει ως ακολούθως:

#01
#02
#03
#04-1
#05-1

Κατόπιν των ανωτέρω, η ιδιοκτήτρια του youweekly.gr, αρνούμενη τις αιτιάσεις των οικείων τού καλλιτέχνη περί υπάρξεως οποιασδήποτε μορφής υπαιτιότητάς της, Δηλώνει ότι δεν συμμερίζεται και δεν υιοθετεί τις "πληροφορίες" που καταγράφονται στο επίμαχο άρθρο. Επίσης, δεν έχει λόγο να αμφιβάλλει για τις διαβεβαιώσεις των οικείων τού πρόωρα χαμένου καλλιτέχνη σχετικά με την προσωπικότητα, το ήθος και τον τρόπο ζωής τού τελευταίου, διαβεβαιώσεις, οι οποίες κλονίζουν την αξιοπιστία τών πηγών στις οποίες ενδεχομένως βασίσθηκε το επίμαχο δημοσίευμα, διαψεύδοντας πλήρως αυτές.
Σε κάθε περίπτωση, η ιδιοκτήτρια τού youweekly.gr, Δηλώνει ότι ανακαλεί τυχόν άρθρο ταυτόσημου ή παρομοίου περιεχομένου με το επίμαχο (τής Εξωδίκου), το οποίο φέρεται (μέσω ιστοσελίδας τρίτου) ότι αναρτήθηκε την 18-02-2016 στην ιστοσελίδα της ιδίας. Επίσης, Δηλώνει ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της κατά παντός υπευθύνου, δεδομένου ότι το εν λόγω άρθρο, όχι μόνον δεν εντοπίστηκε καν στην ιστοσελίδα της, αλλά και η ενδελεχής έρευνα του αρχείου τού youweekly.gr δεν ανέδειξε άρθρο με τίτλο ή περιεχόμενο όμοιο ή παρεμφερές του επιμάχου.
Τέλος, το youweekly.gr συμμεριζόμενο την οδύνη της οικογένειας εκφράζει τη βαθιά λύπη του για τη μεγάλη της απώλεια.