Είναι γνωστό το πόσο δεμένος ήταν ο Παντελής Παντελίδης με την οικογένεια του. Ο ένας ήταν στήριγμα στον άλλον και όλα τα αντιμετώπιζαν μαζί! Ο χαμός του λοιπόν, άφησε πίσω του τεράστια θλίψη και οργή στην οικογένεια!

«Το φάγανε το παιδί μας κ.Αθηνά!» – Για πρώτη φορά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη μιλάει μετά τον θάνατο του παιδιού της! (Αποκλειστικό!)

Ακόμη δεν μπορούν να εξηγήσουν τα αίτια του δυστυχήματος! Ο πατέρας του Παντελή ωστόσο, αποκάλυψε σε πολύ στενό οικογενειακό πρόσωπο, οπως αναφέρει η εσπρέσσο, πως όλο το διάστημα από την ημέρα που «έφυγε», συνέβαιναν παράξενα πράγματα στο σπίτι…Σαν να ήθελε ο Παντελής από εκεί ψηλά να τον προειδοποιήσει για κάτι! Ο κύριος Σταυρός είπε χαρακτηριστικά:

«Σαν να ήθελε κάτι να μου πει ο Παντελής. Ήμουν μόνος μου στο δωμάτιο και άκουγα ήχους, πόρτες και όλο τηλεφωνούσα στην Αθηνά να δω που ήταν ο Νίνο και ο Τριαντάφυλλος. Τα παιδιά έλειπαν. Σταμάτησαν από την ημέρα που μας έφτασε η πληροφορία, πως ο Παντελής πιθανόν και να μην οδηγούσε το αυτοκίνητο».

Δείτε ακόμη: «Δεν οδηγούσε…»: Η σπαρακτική κραυγή και η οργή της μάνας του Παντελή Παντελίδη!

Δείτε ακόμη: «Δεν οδηγούσε ο Παντελής αλλά η…» – Σοκαριστικές αποκαλύψεις που φέρνουν τα πάνω-κάτω!

Δείτε ακόμη: Ανατροπή! Στα δίχτυα του ηλεκτρονικού εγκλήματος οι κράκερ του Παντελή Παντελίδη

 

loading...