Το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη είναι σε 2 μέρες και η θύμισή του είναι ακόμα πιο έντονη στην οικογένειά του. Ο μεγάλος του αδελφός, Τριαντάφυλλος, όσο πλησιάζουν οι μέρες για το μνημόσυνο τον φέρνει στο μυαλό του όλο και πιο πολύ.

Σήμερα έκανε ένα ακόμη post στο προφίλ του στο Facebook προς τιμήν του αδελφού του, φτιάχνοντας ένα κολάζ με κάποιες φωτογραφίες του καλλιτέχνη που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας ξανά. Με αφορμή την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου και μιας που ο Παντελής είχε υπηρετήσει αρκετά χρόνια στο Πολεμικό Ναυτικό, ο Τριαντάφυλλος δημοσίευσε ένα κολάζ αποτελούμενο από τέσσερις φωτογραφίες από διαφορετικές φάσεις της ζωής του. Στη μια τον βλέπουμε μικρό να είναι σημαιοφόρος στη σχολική παρέλαση, σε μια άλλη είναι με τη στολή του Πολεμικού Ναυτικού, στην τρίτη είναι στο στρατό και η τελευταία είναι η πιο πρόσφατη.

Ο Τριαντάφυλλος δίπλα σχολίασε: «Απλός, ταπεινός, λαϊκός, μα πάνω απ´ολα πατριώτης!!»

Δείτε τις φωτογραφίες στο Youweekly.gr:

fotos

Δείτε ακόμη: «Πυρκαγιά»:Με αυτή την κομματάρα του Παντελίδη θα υποδεχθεί ο αδελφός του τους φίλους του καλλιτέχνη στο μνημόσυνο! (Δείτε τι πόσταρε στο Facebook)

Δείτε ακόμη:  Το βίντεο από τα 30α γενέθλια του Παντελή Παντελίδη που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Δείτε ακόμη: Τι ώρα είναι το μνημόσυνο του Παντελίδη – Όλες οι λεπτομέρειες…

loading...