…επιστήθιο φίλο του Παντελή, Παναγιώτη Γιαννακάκη!
Τέτοιους φίλους είχε ο Παντελής Παντελίδης, απλά παιδιά της διπλανής πόρτας. Ούτε σταρ, ούτε δήθεν, ούτε καβαλημένους!!! Ένας τέτοιος φίλος αδελφικός είναι και ο Παναγιώτης Γιαννακάκης. Είναι το παλικάρι που, όπως σας αποκαλύπτει σήμερα το Youweekly.gr, ήταν ο άνθρωπος που πρώτος με εντολή της οικογένειας, μπήκε στα προφίλ στο facebook του Παντελή, για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την συμπαράσταση και διαπίστωσε ότι οι σελίδες είχαν καταργηθεί απο χάκερ!!!

p5

Τα δάκρυα του Νίνο Παντελίδη, του αδερφού του τραγουδιστή, όταν παίζει κομμάτι του αδερφού του (Βίντεο)

Ο άνθρωπος τρελάθηκε, δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι λίγες ώρες μετά τον θάνατο του φίλου του, βρέθηκαν άνθρωποι-τέρατα να σκεφτούν και να χακάρουν λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του Παντελίδη. Ενημέρωσε κατευθείαν τον μεγάλο αδελφό, του άτυχου καλλιτέχνη και από εκεί και πέρα ξεκίνησε το ψάξιμο…Μέσα σε λιγότερο από 5 ώρες διαπιστώθηκε το μέγεθος της λεηλασίας.

IMG_1522-2

Πάντως, αν ο Παναγιώτης Γιαννακάκης, δεν είχε ασχοληθεί απο ευγένεια να ευχαριστήσει τον κόσμο για την συμπαράσταση, από το facebook του Παντελίδη (όπως σας αποκάλυψε το Youweekly.gr) η οικογένεια θα ενημερωνόταν μέρες μετά την κλοπή. Θα είχε χαθεί πολύτιμος χρόνος και θα είχαν εξαφανιστεί όλα τα ίχνη των εγκληματιών, ενώ τώρα όλα είναι ανοιχτά…

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Γιαννακάκη μαζί με τον Παντελίδη, τον μεγάλο του αδελφό και άλλους φίλους όπως τις βρήκαμε στα social media:

p1p2p4

Δείτε ακόμη: Έκτακτο! Πουλάνε τις άκρως προσωπικές στιγμές του Παντελίδη 5.000! Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια του!

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη: Αυτή είναι η μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του Παντελίδη για τα 200.000 ευρώ που «πέταξαν» και τη λεηλασία των προσωπικών του αντικειμένων

Δείτε ακόμη: «Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη…»: Ποια παρουσιάστρια ξέσπασε για την συμπεριφορά της Σκορδά στον Παντελίδη; (Βίντεο)

Δείτε ακόμη: Η μητέρα της Μυρσίνης Αρναούτη σπάει τη σιωπή της και μιλάει για ΟΛΑ στο Υouweekly.gr: «Την οικογένεια Παντελίδη…»

loading...