Έχουν περάσει σχεδόν 2 εβδομάδες από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη και κάθε μέρα έρχονται στο φως νέες πληροφορίες.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε καθημερινή εφημερίδα, αποκαλύπτει οτι το μεσημέρι της 18ης Φεβρουαρίου, δηλαδή μερικές ώρες μετά το μοιραίο τροχαίο, είχε ραντεβού με τον Παντελή στο καμαρίνι του ο κομμωτής του.

Ο Κώστας Γαρδούνης, ο προσωπικός κομμωτής του Παντελή Παντελίδη, δηλώνει : «To μεσημέρι της ημέρας που έφυγε για πάντα, είχαμε δώσει ραντεβού στο καμαρίνι του για να κόψει τα μαλλιά του. Στην πρεμιέρα του ήθελε να είναι έτοιμος».

Ο Κώστας Γαρδούνης, ήταν εκτός από κομμωτής του άτυχου τραγουδιστή και στενός του φίλος και του είχε γράψει και ένα τραγούδι. «Θα έφτιαχνα τα μαλλιά του εκείνο το μεσημέρι, έπαθα σοκ. Ο Παντελής ήταν υπέροχος άνθρωπος, φίλος με ουσία! Τα τραγούδια του άγγιζαν τον κόσμο, γιατί οι στίχοι ήταν απλοί με ωραία συναισθήματα. Του άρεσε η ζωή, η ταχύτητα και τα κορίτσια. Έγραφε για τον ερωτικό πόνο. Για μένα ήταν ποιητής» τόνισε ο Κώστας.

Δείτε ακόμη: «Περήφανος για εσένα αδερφέ μου!»: Απαρηγόρητος ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη! Η συγκινητική αφιέρωση στο facebook!

Δείτε ακόμη: «Ο Παντελής προσπαθούσε να τα ξαναβρεί με την Φρόσω το μοιραίο βράδυ»: Νέα στοιχεία στην δημοσιότητα ρίχνουν φως στο δυστύχημα!

Δείτε ακόμη: Η συγκινητική κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Παντελή Παντελίδη: «Καλό ταξίδι Παντέλο»

Δείτε ακόμη: Ο Καρράς είχε πει στον Παντελίδη: «Όταν πεθάνω μόνο εσύ θα τραγουδάς τα τραγούδια μου!»

 

loading...