Είναι γνωστό από χθες το ευχάριστο γεγονός: Η Μυρσίνη Αρναούτη έχει πλέον ξεφύγει από την επικίνδυνη κατάσταση για τη ζωή της, βγήκε από την καταστολή και πλέον, καθημερινά ξυπνάει αρκετές φορές και έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον!

Μάλιστα, όπως σας αποκάλυψαμε χθες, η Μυρσίνη δείχνει να έχει συναίσθηση του τι έχει συμβεί, έχει θυμηθεί το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του αγαπημένου της Παντελή και κάθε φορά που ξυπνάει, ξεσπάει σε λυγμούς.

Κάτι ακόμα που πρέπει να γνωστοποιηθεί, γιατί έχει ιδιαίτερη αξία, τόσο για την κατάσταση της υγείας της Μυρσίνης, όσο και για την ψυχολογική της κατάσταση, είναι πως η νεαρή, τραυματισμένη κοπέλα, έχει πλήρη συνείδηση και θυμάται ακόμα και τους κωδικούς στο facebook της.

Αποσωλήνωσαν την Μυρσίνη κι εμείς είμασταν εκεί, μαζί με την μητέρα της στα καλά νέα – Ποια ήταν η πρώτη κουβέντα;

Συγκεκριμένα, η Μυρσίνη έχει δώσει τους κωδικούς του προσωπικού της λογαριασμού στους δικούς της ανθρώπους, με την εντολή: «Αυτοί είναι οι κωδικοί μου, πάρτε τους και κλειδώστε τον λογαριασμό μου»!

Έτσι και έγινε… Εδώ και τρεις μέρες (από τη μέρα δηλαδή που η Μυρσίνη ξύπνησε για πρώτη φορά από την καταστολή) ο λογαριασμός της στο facebook κλειδώθηκε. Τουτέστιν, πλέον κανείς -που δεν είναι φίλος της στο facebook- δεν μπορεί να δει παλιότερες δημοσιεύσεις, παλιότερες φωτογραφίες και άλλα στοιχεία για την προσωπική ζωή της Μυρσίνης πριν το δυστύχημα!

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;;; Η Μυρσίνη, γνωρίζει όλη την αλήθεια για το δυστύχημα, για το τι συνέεβη το μοιραίο πρωινό, ακόμα και για το βασικό στοιχείο που πλέον αμφισβητείται: Το ποιος ήταν τελικά ο οδηγός στην μοιραία διαδρομή…

Οι πληροφορίες λένε πως σε δύο μήνες περίπου η Μυρσίνη θα βγει από το νοσοκομείο και τότε η αλήθεια πρόκειται να λάμψει…

athensmagazine.gr

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Ξύπνησε η Μυρσίνη και το Youweekly.gr ήταν εκεί – Βρίζει όλο τον κόσμο…

Δειτε ακόμη: «Δεν οδηγούσε…»: Η σπαρακτική κραυγή και η οργή της μάνας του Παντελή Παντελίδη!

Δείτε ακόμη: Έχει εξαφανιστεί η Φρόσω Κυριάκου: Τι συμβαίνει με το κορίτσι αλλά και με το λογαριασμό της στο Facebook;

loading...