Πολλοί αναρωτιόντουσαν πού έχει χαθεί η Φρόσω Κυριάκου…  Πού έχει χαθεί το κορίτσι του Παντελή Παντελίδη…  Πού έχει χαθεί η κοπέλα  που βγήκε ελάχιστα τραυματισμένη από το διαλυμένο αυτοκίνητο του δυστυχήματος,… Πού έχει χαθεί και γιατί δεν μιλάει το κορίτσι που μόλις εχθές οι εφημερίδες υποστήριζαν ότι μπορεί να ήταν εκείνη η οδηγός τη μοιραία ημέρα του θανάτου του 32χρονου καλλιτέχνη!

Το youweekly.gr βρήκε τη Φρόσω Κυριάκου, ανακαλύψαμε πού βρίσκεται και τί κάνει και μιλήσαμε και με τον πατέρα της κοπέλας, ο οποίος με νύχια και με δόντια προσπαθεί να κρατήσει την κόρη του μακριά από τα μίντια και τους δημοσιογράφους.

FROSW 1

«Αυτοί είναι οι…»: Τι αποκάλυψε η Μυρσίνη στην οικογένειά της;

Η Φρόσω Κυριάκου, λοιπόν, από την ημέρα που βγήκε από το νοσοκομείο μένει μαζί με τους γονείς της στο πατρικό τους σπίτι στου Ζωγράφου. Το youweekly.gr βρέθηκε εκεί και προσπάθησε μιλώντας με ανθρώπους της γειτονιάς να μάθει σε τί κατάσταση είναι η κοπέλα, αν βγαίνει έξω, αν τους έχει μιλήσει για το συμβάν, αν εμφανίζεται στη γειτονιά. Πραγματικά κάναμε ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ μέσω ενός ανθρώπου που κάθε μέρα βλέπει τη Φρόσω Κυριάκου αλλά θα μας επιτρέψετε να σας μεταφέρουμε μόνο τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με την πορεία της υγείας του κοριτσιού κι όχι λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με το αστυνομικό και δικαστικό κομμάτι της υπόθεσης.

«Η Φρόσω από την ημέρα που επέστρεψε από το νοσοκομείο δεν βγαίνει καθόλου από το σπίτι των γονιών της. Πρωινά μόνο, τρεις φορές την εβδομάδα την έχω δει να βγαίνει με μπαταρισμένο τον ώμο και λογικά θα πηγαίνει στους γιατρούς της για απαραίτητες εξετάσεις και αλλαγές στους επιδέσμους. Δεν κυκλοφορεί ποτέ μόνη της, την συνοδεύει πάντα ο πατέρας της ο κος Τάσος».

FROSW 2

Η μητέρα της Μυρσίνης Αρναούτη σπάει τη σιωπή της και μιλάει για ΟΛΑ στο Υouweekly.gr: «Την οικογένεια Παντελίδη…»

Ρωτήσαμε τον νεαρό που μένει μεσοτοιχία με την Φρόσω και τους συνδέει μακρά φιλία αν του μίλησε για το ατύχημα. Ο άνθρωπος μας περιέγραψε με απίστευτα λόγια τί του είπε η κοπέλα όταν γύρισε από το νοσοκομείο. Η περιγραφή δεν μπορεί να δοθεί σήμερα διότι είναι ανατριχιαστική. Αυτό που μπορούμε να μεταφέρουμε στους αναγνώστες του youweekly.gr είναι μόνο το τελευταίο κομμάτι της περιγραφής που μας μετέφερε ο άνθρωπος. «Μου είπε η Φρόσω πως όταν ξύπνησε μετά το δυστύχημα κι αφού το αυτοκίνητο είχε βγει εκτός δρόμου μέσα το σαλόνι της Mercedes από μπεζ είχε γίνει κόκκινο. Από ότι κατάλαβα από εκείνη τη στιγμή η κοπέλα βρέθηκε σε σοκ  όχι λόγω του τραύματός της αλλά λόγω των εικόνων που αντίκρισε».

Για λόγους αρχής δεν θα γράψουμε σήμερα τί άλλο μας είπε ο νεαρός γιατί η Φρόσω με αυτά που του είπε δίνει απαντήσεις για όλα. Είναι όμως θέματα πολύ λεπτά που αξίζουν διεξοδικής έρευνας από την Αστυνομία και τις δικαστικές Αρχές. Είναι μαρτυρίες της ίδιας της κοπέλας που κάποια στιγμή θα δοθούν στην Αστυνομία και πουθενά αλλού.  Και λέμε εδώ στο youweekly.gr ότι θα δοθούν διότι μιλώντας με τον πατέρα της Φρόσως Κυριάκου στο τηλέφωνο ο άνθρωπος μας είπε ότι η κόρη του δεν έχει μιλήσει και δεν έχει δώσει κατάθεση σε κανέναν. Αυτό το τηλεφώνημα έγινε ακριβώς πριν από 3 ημέρες.

Ο κύριος Τάσος Κυριάκου είναι ο φύλακας άγγελος της κόρης του. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τί μάχη δίνει 1. Για να βρει η κόρη του ξανά την ψυχική της υγεία, 2. Για να κρατήσει το παιδί του μακριά από τα ΜΜΕ παρά τις χιλιάδες συκοφαντίες που έχουν γραφτεί για αυτό το κορίτσι.

FROSW 3

Νομίζουμε ότι πολύ σύντομα η Φρόσω θα μπορέσει να ξαναβρεί την ψυχική της ηρεμία για να αντιμετωπίσει τους εφιάλτες που βλέπει κάθε ημέρα μπροστά της. Ένα είναι το σίγουρο, η Φρόσω είναι ο μοναδικός άνθρωπος που αυτή τη στιγμή μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση. Ειλικρινά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν ήταν εκείνη στη θέση του οδηγού ή όχι. Το DNA που έχει παραγγείλει η Ελληνική Αστυνομία όπως αποκαλύψαμε εχθές θα διαφωτίσει τα πράγματα.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Ξύπνησε η Μυρσίνη και το Youweekly.gr ήταν εκεί – Βρίζει όλο τον κόσμο…

Δείτε ακόμη: Η απίστευτη περιγραφή του αυτόπτη μάρτυρα που απεγκλώβισε τον Παντελίδη: «Τα κορίτσια είχαν…»

Δείτε ακόμη: Ανατροπή!!! Φίλος του Παντελίδη ο άνθρωπος που λεηλάτησε την «θυρίδα» με τα 200.000 ευρώ.

loading...