Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr, ο μοναδικός άνθρωπος που από το πρώτο λεπτό δεν έχει πιστέψει ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν στο τιμόνι, είναι η μητέρα του Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, η συγκεκριμένη γυναίκα είναι εκείνη που εχει κινήσει γη και ουρανό, για να αποδείξει ότι στο τιμόνι ήταν άλλος…Ποιος όμως; Δεν μπορεί να είναι άλλος από την Φρόσω Κυριάκου!!! Θα αναρωτιέστε, «Μα από που πηγάζει αυτό το σενάριο επιστημονικής φαντασίας οπως ακούγεται;»…
Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη πίεσε αστυνομία, πραγματογνώμονες, πυροσβεστική και τελικά βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος υποστηρίζει σε κατάθεση του ότι…
1.Η Φρόσω Κυριάκου βγήκε απο το παράθυρο του οδηγού.
2. Το σώμα του Παντελή Παντελίδη βρέθηκε στην θέση του συνοδηγού, όπως άλλωστε είχε γράψει το Youweekly.gr από την πρώτη στιγμή.

Ανατροπή τώρα!!! Δεν ήταν οδηγός ο Παντελίδης στο αυτοκίνητο.Ποιος ήταν στο τιμόνι…

Κλειδί στην ιστορία είναι φυσικά η Μίνα Αρναούτη, που μόλις βγει από την εντατική θα μπορέσει να φωτίσει την υπόθεση. Ερωτηματικά πλέον ανοίγονται για την αινιγματική Φρόσω, που μέχρι και σήμερα κρατάει ερμητικά το στόμα της κλειστό…Ερώτημα του Youweekly.gr: Μήπως έχει έρθει η ώρα η Φρόσω Κυριάκου να ανοίξει το στόμα της και να μιλήσει για όλους και όλα; Ειναι άδικο να γράφουν τόσα να υποστηρίζουν άλλα τόσα και το κορίτσι να μην μιλά!

Δείτε ακόμη: «Το φάγανε το παιδί μας κ.Αθηνά!» – Για πρώτη φορά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη μιλάει μετά τον θάνατο του παιδιού της! (Αποκλειστικό!)

Δείτε ακόμη: Η Μυρσίνη ξυπνάει από την καταστολή και ξεσπάει σε κλάματα! Δείτε τι συμβαίνει

Δείτε ακόμη: Έχει εξαφανιστεί η Φρόσω Κυριάκου: Τι συμβαίνει με το κορίτσι αλλά και με το λογαριασμό της στο Facebook;

loading...