Κανένας δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον χαμό του Παντελη Παντελίδη. Σίγουρα σε όλους μοιάζει σαν να είναι ψέμα… Η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να αντιμετωπίσει όλα τα μέτωπα που έχουν ανοίξει με τα απότελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων αλλά και το μυστήριο, για το ποιος ήταν τελικά ο οδηγός του τζιπ, το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου.

Ο αδερφός του Παντελή, Τριαντάφυλλος, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την μνήμη του καλλιτέχνη ανεβάζοντας συνεχώς αγαπημένα του κομμάτια, αφιερώσεις και σπάνιες φωτογραφίες… Σήμερα λοιπόν, η ανάρτηση που έκανε συγκίνησε όλο το διαδίκτυο. Ένα κομμάτι που είχε γράψει ο Παντελής Παντελίδης, στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήμα, το οποίο είχε αφιερώσει στην μητέρα του με τίτλο «Αθηνά», που είναι και το όνομα της! Αυτό λοιπόν το τραγούδι, θέλησε να μοιραστεί ο αδερφός του, με όλους τους φίλους και θαυμαστές του Παντελίδη… καθώς είναι αυτός που πλέον στηρίζει την μητέρα του σε αυτόν τον γολγοθά της ζωής…

pantelidi-athian

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Από τους καλύτερους ποινικολόγους στην Ελλάδα ο νέος δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη – Είχε αναλάβει την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, Λαζαρίδη!

Άρον- άρον στη Βουλγαρία ο Τσαλίκης μετά το τροχαίο της μητέρας του- Για ποιο λόγο;

Αποκάλυψη! Αποχωρεί από το Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας – Τι ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή

loading...