…λέει σε φίλους της, για όλα αυτά που γράφονται για την ίδια, την οικογένεια της, τους φίλους της και είναι σχεδόν όλα φανταστικά σενάρια και μυθοπλασίες.

Το youweekly.gr βρήκε μια φίλη της Φρόσως που μιλάει μαζί της και μας μετέφερε δεδομένα που εμείς τουλάχιστον μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε. Την ρωτήσαμε για την σχέση της Φρόσως Κυριάκου με τον Παντελίδη: «Θα σας πω κάτι και θα το γράψετε όπως το λέω ακριβώς… Ο Παντελίδης μόλις γνώρισε την Φρόσω κατευθείαν την φλέρταρε, του άρεσε ρε παιδί μου σαν γυναίκα, σαν κορίτσι! Η Φρόσω από την άλλη ήταν θαυμάστρια του Παντελή, τον γούσταρε σαν τραγουδιστή σαν άνθρωπο, της άρεσε η απλότητα του, ότι δεν την είχε ψωνίσει, ότι δεν το έπαιζε…μέχρι εκεί. Σχέση δεν είχαν ποτέ! Η Φρόσω δεν ήταν ποτέ η γκομένα του Παντελίδη να το πω απλά, αν και δεν μου αρέσει η λέξη. Τα παιδιά ήταν φίλοι, ο Παντελίδης την πολιορκούσε και δεν αποκλείω ότι ίσως κάποτε στο μέλλον να παιζόταν κάτι, αλλά σχέση δεν είχαν ακόμη και εγώ την πάτησα και την ρώτησα, «ρε Φρόσω μήπως τα είχες με τον Παντελή στα κρυφά;» και μου απάντησε εκνευρισμένη, «Έλεος κι ΕΣΥ, ποτέ δεν είχα σχέση με τον Παντελή δεν το ξέρεις;», και αντιλαμβάνεστε οτι το βούλωσα …»

Αποκάλυψη! Φρόσω Κυριάκου: «Δεν οδηγούσα εγώ, αλλά ο Παντελής!»

Ρωτάμε την φίλη της Φρόσως: «Και όλα αυτά που γράφονται για σκηνές που του έκανε η Φρόσω για τις άλλες κοπέλες στα καμαρίνια;» και απαντάει: «Αυτά ειναι παλαβομάρες και μύθοι! Τι σκηνή να κάνει μωρέ η κοπέλα, αφού δεν είχε σχέση μαζί του. Ο Παντελίδης γούσταρε και την Φρόσω και την Μίνα γιατί απλά ήταν εντάξει κορίτσια, δεν τον πιέζανε για τίποτα, δεν τον εκμεταλλευόντουσαν, δεν του ζητάγανε τίποτα, ήταν φιλαράκια και μέχρι εκεί…».

Ρωτήσαμε φυσικά την φίλη της για το επίμαχο των ημερών αν οδηγούσε η Φρόσω το αυτοκίνητο ή όχι…απάντησε αλλά αυτό το ρεπορτάζ θα το διαβάστε αύριο στο youweekly.g

Δείτε ακόμη: Με σκαλισμένη μια κιθάρα και τα CD του Παντελίδη, ολοκληρώθηκε ο τάφος που πλέον είναι ένα έργο τέχνης!

Δείτε ακόμη: Ξεσκίζει καρδιές ο Ρέμος για τον Παντελίδη: «Η σκατοπολιτεία δεν είπε τίποτα για το παιδί…» (Βίντεο)

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Φεύγει η Τσιμτσιλή από τον Alpha – Η συνάντηση με τον Καλημέρη που φουντώνει τις φήμες!

Δείτε ακόμη: Καβγάς άνευ προηγουμένου μεταξύ Τσιμτσιλή και Βερύκιου: Ο Δήμος εξερράγη και αποχώρησε από τον αέρα!

loading...