Χαμός στο facebook έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ο συγκεκριμένος τύπος ο οποίος βρίζει με τον χειρότερο τρόπο τον νεκρό Παντελή Παντελίδη!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK

“Τραγούδι της ημέρας! Επιτέλους, τέρμα ο Παντελίδης.

1. Στις 8:20 ένας νεόπλουτος σκυλάς με τζηπ BMW, μετά από κλαμπάδικη βραδυά, όπως πολλάκις έχει συμβεί, θα μπορούσε να παρασύρει παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο, εργαζόμενους που πάνε στην δουλειά, άστεγους, σκυλιά, γατιά, κτλ. Ο θάνατός του είναι δικαιοσύνη. Το αν λέγεται Παντελίδης ή Σκυλίδης ή Σκουπίδης, δεν έχει καμία σημασία. Νεόπλουτος club-άς (περιμένουμε και την τοξικολογική) που οδηγάει πρωινιάτικα, επικίνδυνα, πανάκριβο αυτοκίνητο; Die & Bye!

2. Όλα όσα εκπροσωπεί ο Παντελίδης, δηλ. δαπίτικη νεοπλουτέ ελληναράδικη σκυλο-κουλτούρα, είναι κοινωνική μάστιγα. Είναι πολιτιστικός ολοκληρωτισμός. Ο ίδιος είναι (ήταν… χα χα) ο κατ’ εξοχήν φορέας αυτής της αλλοτριωτικής επίθεσης, η οποία πού οδηγεί άραγε; Τι εκφράζει; Νυχτόβια μπραβιλίκια, δικομματική αλαζονία της αρπαχτής, νεοναζισμό, club-άδικο καρακιτσαριό, παρακμιακή ελληναρία. Ένας αλλοτριωτής – προπαγανδιστής λιγότερος, λοιπόν. Die & Bye!

3. Ας το παραδεχτούμε: δεν είναι μόνο πολιτιστικό το ζήτημα, ότι δηλαδή η μουσική του είναι χάλια. Ο Παντελίδης προέβαλλε έναν τρόπο ζωής που κάνει την πλειοψηφία της κοινωνίας μας αυτό το χάλι που είναι. Είναι (ήταν… χα χα) ιδεολογικός εχθρός οποιουδήποτε ονειρεύεται μια κοινωνία απαλλαγμένη από την πασοκτζίδικη και νεοδημοκρατική παθογένεια της λαμογιάς, της σπατάλης, της ρεμούλας. Die & Bye!

4. Δεν είναι τυχαίο ότι η ηθικοπλαστική μπουρδολογία (“ήταν νέο παιδί”, “χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή” και άλλα τέτοια κλαψιάρικα της Φίνος Φιλμς) επιστρατεύεται από κόσμο που (α) διασκέδαζε με Σκουπίδη και (β) συνήθως ΔΕΝ ασχολήθηκε με ανθρώπινες ζωές που χάνονται στο…διαβάστε την συνέχεια εδω.

loading...