Με ελάχιστο κόσμο, με λίγους φίλους, συγγενείς, την μητέρα, τον πατέρα και τα αδέλφια του Παντελή Παντελίδη έγιναν σήμερα στις 10:30 το πρωί τα 9μερα του τραγουδιστή. 

Η μητέρα μαζί με τον πατέρα του άτυχου νεαρού μπήκαν με το αυτοκίνητό τους στο νεκροταφείο όπου στον τάφο του Παντελή τους περίμεναν οι ελάχιστοι πραγματικοί φίλοι, οι γείτονες και όσοι θυμήθηκαν οτι σήμερα κλείνουν 9 μέρες από τον θάνατο του καλλιτέχνη. Η μητέρα του Παντελή με κλάμματα στα μάτια όταν βρέθηκε στον τάφο του παιδιού είπε το σπαρακτικό » Παλικάρι μου σσαν ολάνθιστο κήπο έχουν κάνει τον τάφο σου αυτοί που σε αγαπάνε».

Η φόρτιση στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης ήταν μεγάλη, χωρίς όμως το συνωστισμό της κηδείας και χωρίς χιλιάδες κάμερες και δημοσιογράφους πάνω από τα κεφάλια των συγγενών και φίλων. Το Youweekly.gr σεβάστηκε την επιθυμία της οικογένειας και φρόντισε να παρακολουθήσει όλη τη διαδικασία από απόσταση και διακριτικά.

mnimo

Δείτε ακόμη:  «Η πρεμιέρα που δεν έγινε ποτέ!»: Το ανατριχιαστικό μήνυμα του μικρού αδερφού του Παντελή Παντελίδη που έριξε το facebook!

mnimo2mnimo3mnimo4

kentrikimana

Δείτε ακόμη: Βρέθηκε θησαυρός στο κινητό του Παντελίδη: Το παιδί έγραψε 200 τραγούδια! Διαβάστε την απίστευτη ιστορία…

Δείτε ακόμη: Για πρώτη φορά μιλά η γυναίκα που ενέπνευσε τον Παντελίδη να γράψει την πρώτη επιτυχία του! Απλά συγκλονιστική…

Δείτε ακομη: «Σου ζητάω συγνώμη αν ποτέ σε πίκρανα…»: Το αντίο του μουσικοσυνθέτη στον Παντελίδη που λύγισε όλο το Facebook

loading...