Διάφοροι φαντασιόπληκτοι, που έγραφαν όλο αυτο το διάστημα το μακρύ και το κοντό τους για την Μυρσίνη, τον Παντελή, την Φρόσω, τις οικογένειες τους, τους φίλους τους κλπ, πίστευαν ότι όλα θα έμεναν αναπάντητα!!!

Το Youweekly.gr, τους χάλασε τις ιστορίες με δράκους που έγραφαν μετά από κατανάλωση ικανής ποσότητας αλκοόλ…Φυσικά, είναι ευκολότερο να κάθεσαι σε ενα γραφείο και να γράφεις τα παραμύθια της Χαλιμάς, από το να σπας τα ποδαράκια σου και να κάνεις ρεπορταζ!!! Εμείς είμαστε της άλλης σχολής… Βρήκαμε την μητέρα της Μυρσίνης, μια αξιόλογη κυρία που μίλησε σε εμάς, επειδή απλά δεν ήθελε να ακούγονται και να γράφονται ψεύδη για την κόρη της, που δίνει μάχη στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Πως πάει η υγεία της Μυρσίνης Αρναούτη; Επιβεβαίωση του youweekly.gr και από τις εφημερίδες!!!
Διαβάστε λοιπόν, παρακάτω, αποσπάσματα της συνέντευξης, που αφορούν στην οικογένεια Παντελίδη και την «στήριξη» που έγραψαν οτι παρέχει (μύθος) και την πορεία της υγείας του κοριτσιού:

-Κυρία Αρναούτη ποια είναι ακριβώς η κατάσταση της υγείας της Μυρσίνης; Τί σας λένε οι γιατροί;

«Οι γιατροί παιδί μου περιμένουν να αντιδράσει ο οργανισμός της Μυρσίνης και ευελπιστούν η δυνατή της κράση να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει όλο αυτό που της έχει συμβεί. Ο μεγάλος τους φόβος είναι ένας, έχει να κάνει με πιθανές λοιμώξεις, δηλαδή κάποιο μικρόβιο όπως μου λένε ότι μπορεί να πάρει, κάτι που δεν θέλουμε καθόλου… Κάθε ημέρα που περνάει γινόμαστε και πιο αισιόδοξοι, περιμένουμε και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού η Μυρσίνη θα τα καταφέρει.»

-Έχει ξυπνήσει το παιδί από την  μέρα που έγινε το τροχαίο; Εσάς σας έχει αναγνωρίσει; Έχει συνέλθει; Σας έχει μιλήσει;

«Πολύ λίγο… Ελάχιστα έχει ξαναβρεί τις αισθήσεις της. Πολύ πιθανόν δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί.»

Βίντεο φωτιά με την Μυρσίνη Αρναούτη, να ακούει τέρμα Παντελίδη στο αυτοκίνητο και να λέει: «Δεν λείπει ποτέ ο Παντελής!»

-Γράφτηκε ότι κάποια μέλη της οικογένειας Παντελίδη ήρθαν σε επαφή μαζί σας και σας βοηθούν οικονομικά. Ισχύει κάτι τέτοιο;

«Δεν ξέρω κανέναν από την οικογένεια Παντελίδη. Δεν τους έχουμε δει τους ανθρώπους. Δεν έχω μιλήσει μαζί τους, δεν με έχει βοηθήσει κανένας και όλα αυτά που γράφονται δεν ισχύουν ούτε στο παραμικρό. Δεν έχουμε απολύτως καμία επαφή με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Οι άνθρωποι έχουν το δικό τους πόνο. ‘Χάσαν το παιδί τους. Τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι φαντασίες.»

– Σκεφτόμασταν ότι ίσως να υπήρχε μια ηθική συμπαράσταση αν δεν υπάρχει οικονομική, ξέρετε ένα τηλεφώνημα…

» Όχι, όχι. Ούτε έχει έρθει κανείς εδώ στο νοσοκομείο ούτε τηλεφώνημα έχω δεχτεί…»

 

Διαβάστε όλη την συνέντευξη της μητέρα της Μυρσίνης Αρναούτη ΕΔΩ.

Δείτε ακόμη: Super Botox για την μαμά της Μενεγάκη, την κυρία Ζέτα…το λέει η καρδούλα της! Δείτε την αλλαγή της στην βόλτα με την Ελένη! (Photos)

Δείτε ακόμη: Τηλεοπτικό διαζύγιο-σοκ για Φαίη & Γιώργο – Ράκος η Σκορδά!

Δείτε ακόμη: Τα σχόλια του Άγγελου Πυριόχου για την Ελένη Μενεγάκη: «Την είδα δίπλα από την Καινούργιου και…»

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Το συγκλονιστικό μυστικό που «έδενε» τον Αντώνη Ρέμο με τον Παντελή Παντελίδη!

loading...