Μια δικαστική διαμάχη είχαν στο παρελθόν ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Μουκίδης και ο Παντελής Παντελίδης.

Είχαν βρεθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων για να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με την ομοιότητα του «Τέτοια Αγάπη δεν αξίζω», «Χωρίς Φτερά», το οποίο και είχε τραγουδήσει η Κωνσταντίνα το 1999.

Ωστόσο, το τραγικό γεγονός του θανάτου του Παντελή, τον συγκλόνισε και αποφάσισε να γράψει ένα τραγούδι για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.
«Το ότι είχα μία δικαστική κόντρα με τον Παντελίδη, δε σημαίνει πως δεν αναγνωρίζω πώς είχε ταλέντο. Ο Παντελής έκανε ένα έργο και μάλιστα πολύ μεγάλο για το διάστημα που κατάφερε να μείνει στη ζωή… »

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο Γιώργος Μουκίδης για τον Παντελή Παντελίδη και το τραγούδι που θέλει να γράψει προς τιμήν του:

Δείτε ακόμη: Η αγωγή των €100.000 εναντίον του Παντελίδη: Η άγνωστη δικαστική διαμάχη του αδικοχαμένου τραγουδιστή!

Δείτε ακόμη: «Σου ζητάω συγνώμη αν ποτέ σε πίκρανα…»: Το αντίο του μουσικοσυνθέτη στον Παντελίδη που λύγισε όλο το Facebook

Δείτε ακόμη: Εξελίξεις για το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη – Τι αποκάλυψε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας για το αυτοκίνητο; (Video)

Δείτε ακόμη: «Το φάγανε το παιδί μας κ.Αθηνά!» – Για πρώτη φορά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη μιλάει μετά τον θάνατο του παιδιού της! (Αποκλειστικό!)

loading...