Δυο εβδομάδες μετά τον θάνατόν του και είναι σα να είναι εδώ. Τα τραγούδια του άφησαν ιστορία και θα τον φέρνουν πάντα στη μνήμη μας. Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ο τραγουδιστής φαινόμενο που αναδείχθηκε από τον κόσμο και το αποδεικνύει ακομα και μετά θάνατον, αφού πέτυχε ένα τεράστιο ρεκόρ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του media ispector, της εταιρίας που μετρά «κατεβάσματα» τραγουδιών, την εβδομάδα που μας πέρασε στην κατηγορία του I TUNES Gr, ο Παντελής Παντελίδης κατέκτησε την πρώτη θέση. Οι χρήστες κινητών, Tablet κλπ κατέβασαν με μεγάλη συχνότητα τραγούδια του Παντελή και τον έβαλαν στην 5άδα με τρια τραγούδια. Στην κορυφή βρίσκεται το προφητικό τραγούδι «Πίνω από ψηλά για σένα», τα «Σχοινιά σου» ακολουθούν στο νούμερο 4 και το «Είχα κάποτε μια αγάπη» στο 5.

Δείτε τα επίσημα στοιχεία:

Δείτε ακόμη: Η συγκινητική ανακοίνωση για την ακύρωση της συναυλίας Παντελίδη- Ρέμου στην Αυστραλία

Δείτε ακόμη: Ράγισαν καρδιές! «Αυτός ήταν ο Παντέλος μας!»: Η φωτογραφία του αδερφού του Παντελή Παντελίδη που λύγισε το facebook!

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Aυτός ήταν ο Παντελίδης…»Κλειστός τύπος και..»: Φοβερές αλήθειες από τον Κωσταντίνο Ρήγο για τον χαρακτήρα του τραγουδιστή!

Δείτε ακόμη: Βίντεο φωτιά με την Μυρσίνη Αρναούτη, να ακούει τέρμα Παντελίδη στο αυτοκίνητο και να λέει: «Δεν λείπει ποτέ ο Παντελής!»

loading...