Για ολα τα παλαβά που γράφονται για εκείνη και την Μίνα, την κόρη της… Κανένας δεν την φωνάζει Μυρσίνη στην Μυτιλήνη. Και τι δεν άκουσε η γυναίκα… οτι την επισκέφθηκε λένε οι Μινχάουζεν, ο αδελφός του Παντελίδη στο νοσοκομείο…»Έλα Χριστέ και Παναγία, ούτε ζωγραφιστούς δεν τους έχουμε δει τους ανθρώπους, ούτε τηλέφωνο δεν μας έχουν πάρει, ούτε και θέλουμε, τί να μας πούνε…» , λέει στο Youweekly.gr φίλη της Μίνας, που εϊναι συνέχεια στο πλευρό της μάνας και συνεχίζει: «Τι να λέμε… ειδικά Πέμπτη και Παρασκευή γινόταν χαμός στο νοσοκομείο. Η Μίνα δεν συνεργαζόταν καθόλου με τους γιατρούς, έκλαιγε, φώναζε, έβριζε! Το κορίτσι ασυναίσθητα ακόμη δεν ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται, θα δεχόταν επισκεψεις; Μιλαμε για ηλιθιότητες, οχι αστεία!». Τώρα, όσο για την υγεία της Μίνας, καθε μέρα πάει και καλύτερα, αλλα…

Σύμφωνα με πληροφορίες ,οι γιατροί επέλεξαν το μέτρο της καταστολής γιατί η νεαρή κοπέλα ήταν διεγερτική και δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς, δημιουργώντας ανησυχία ότι θα μπορούσε ακόμα και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της.

Δείτε ακόμη: Μυρσίνη Αρναούτη: Οι πρώτες μνήμες από το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη…

Όπως εξηγούν οι γιατροί, η διεγερτική συμπεριφορά θεωρείται αναμενόμενη σε τέτοια περιστατικά βαριά, όπως της Αρναούτη, που παρέμειναν επί μακρόν στη ΜΕΘ σε καταστολή. «Ένας ασθενής δεν ξυπνάει από το κώμα και αρχίζει να μιλάει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Χρειάζεται χρόνος έως ότου ανακτήσει συνείδηση του χώρου και του κόσμου γύρω του», εξηγεί γιατρός της ΜΕΘ.

Οι γιατροί, ωστόσο, αυτή τη φορά επέλεξαν να προχωρήσουν σε τραχειοστομία προκειμένου να υποβοηθήσουν την αναπνοή της 30χρονης, καθώς όπως λένε είναι πιο «εύκολη» και έτσι μπορούν να γίνουν πιο ομαλά τα επόμενα δύσκολα βήματα για τη νεαρή κοπέλα.

Δείτε ακόμη:  Όλη η αλήθεια για τον τσακωμό του αδελφού του Παντελή Παντελίδη με την μητέρα της Μυρσίνης Αρναούτη!

Δείτε ακόμη: «Αυτοί είναι οι…»: Τι αποκάλυψε η Μυρσίνη στην οικογένειά της;

loading...