Μάθε τι ψέμα θα σου πει ανάλογα με το ΖΩΔΙΟ του!

Μάθε τι ψέμα θα σου πει ανάλογα με το ΖΩΔΙΟ του!

Κριός: Ο Κριός δεν ψεύδεται ιδιαίτερα. Το βρίσκει πολύ χρονοβόρο, και βαριέται και το δράμα που μπορεί να εμπεριέχει η όλη κατάσταση. Αν, όμως, τον πιάσετε στα ψέματα, μην τρομάξετε, γιατί θα αμυνθεί σθεναρά για να υπερασπίσει την… ατασθαλία του.


Ταύρος: Αυτό το ζώδιο αγαπά τα ακριβά πράγματα στη ζωή, έτσι χρειάζεται πολλά χρήματα, όσο γίνεται περισσότερο. Αυτό είναι και το αδύναμο σημείο του όσον αφορά τα ψέματα. Όταν σας λέει πως δεν έχει μετρητά πάνω του ή ότι είναι άφραγκος, μην τον πιστέψετε. Τίποτα από τα δύο δεν είναι αλήθεια.


Δίδυμοι: Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να πιάσεις έναν Δίδυμο στο ψέμα. Είναι από τη φύση του παραμυθάς, και γι΄αυτό καλός ψεύτης. Είναι τόσο φλύαρος και ευπαρουσίαστος και θα σας διασκεδάσει τόσο με τις ιστορίες του, που δεν θα σας νοιάζει αν είναι πραγματικά γεγονότα ή αποκυήματα της φαντασίας του…




Καρκίνος: Ο σπιτόγατος του ζωδιακού θα σας πει ψέματα χαϊδεύοντάς σας τα μαλλιά και διαβεβαιώνοντάς σας ότι όλα θα πάνε μια χαρά, και πως δεν πρέπει να ανησυχείτε. Αν, ωστόσο, εξακολουθεί να σας βρωμάει κάτι στην υπόθεση, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, και προετοιμάστε τον εαυτό σας για μια δυσάρεστη αλήθεια.


Λέων: Είναι καταφανώς εξαιρετικός σ΄ αυτό το «άθλημα», κυρίως επειδή βλέπει την εξαπάτηση ως μορφή ψυχαγωγίας. Όταν σας πει μια ιστορία και χειροκροτήσετε, θα συνεχίσει, και τότε μπορείτε εύκολα να τον παγιδεύσετε. Να είστε καλοί μαζί του, όμως. Αν μη τι άλλο, είναι πολύ καλύτερος από τα μουντά σήριαλ της τηλεόρασης.


Παρθένος: Άλλο ένα ζώδιο που σιχαίνεται να λέει ψέματα, εκτός αν η αλήθεια βλάπτει την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου που του έχει ανατεθεί. Στην περίπτωση αυτή, δεδομένου του συντελεστή απόδοσης, θα υπολογίσει ότι οι συνέπειες της αποκάλυψης του ψέματός του θα είναι λιγότερο επιζήμιες από την επίδραση της αλήθειας.


Ζυγός: Οι Ζυγοί ονομάζονται και «χαμογελαστοί Σκορπιοί»! Πήραν αυτό το παρατσούκλι, λόγω του κομψού, εξευγενισμένου και άμεμπτου τρόπου με τον οποίο σας ρίχνουν στάχτη στα μάτια, χωρίς να κινούν την παραμικρή υποψία. Τα περισσότερα ψέματα τα λένε φυσικά στις σχέσεις τους.


Σκορπιός: Μην κάνετε τον κόπο να ερευνήσετε, αν η ιστορία που σας σερβίρει είναι αληθινή ή όχι. Θα το έχει ήδη προβλέψει και θα έχει φροντίσει να καλύψει τα ίχνη που τον προδίδουν πριν καν ανοίξει το στόμα του. Τα αγαπημένα ψέματα του Σκορπιού περιλαμβάνουν σεξ, σεξ, σεξ και σεξ. Είναι το μόνο που έχει σημασία.


Τοξότης: Ο Τοξότης συνήθως δεν ψεύδεται, άλλωστε το ζώδιο αυτό είναι γνωστό για τη βάναυση ειλικρίνειά του. Αν πρόκειται να πει ψέματα, όμως, αυτά θα είναι της υπερβολής: «μεγαλύτερο», «καλύτερο», «περισσότερο», κτλ. Έτσι, τα ψέματά του είναι τάξης μεγέθους, και σ΄αυτή την περίπτωση θα αναζητάτε την αλήθεια με το μικροσκόπιο.


Αιγόκερως: Ένας Αιγόκερως ενοχλείται αν αναγκαστεί να πει ψέματα. Απεχθάνεται την ανεντιμότητα, κυρίως επειδή τον βγάζει εκτός πορείας, κι αυτός βιάζεται να κάνει καριέρα και ν΄ αναλάβει τη φροντίδα επιχειρήσεων γρήγορα και αποτελεσματικά. Όταν είναι ένοχος, «κουμπώνεται», σταυρώνει τα χέρια του και καρφώνει τα μάτια του πάνω τους.


Υδροχόος: Ο Υδροχόος είναι ιδιοφυΐα. Ξεφυτρώνει στον πλανήτη Γη με μια φουτουριστική κουπ και ένα χρώμα μαλλιών ό,τι ΄ναι, αλλά και με την ικανότητα να βλέπει στο μέλλον. Κατά συνέπεια, οι ιστορίες του θα είναι εξίσου εφευρετικές και οι τεχνική αφήγησης ά-ψο-γη.


Ιχθείς: Αυτός ο ευαίσθητος τύπος θα πει ψέματα, μόνο αν προσπαθήσει να σας κρύψει κάτι «για το καλό σας». Έχει μάστερ στην αποφυγή της πραγματικότητας, όμως, αυτό τον κάνει «δυσανάγνωστο» και μυστηριώδη. Ακόμη κι αν τον πιάσετε στα ψέματα, επιλέξτε να αγνοήσετε τα πραγματικά περιστατικά, για να κρατήσετε τα συναισθήματά του ασφαλή.


great-photos-of-couples-in-love-part2-1


freemind.gr