Σχέση, συνάδελφοι, φίλοι; Μάθε ποια ΖΩΔΙΑ είναι περισσότερο ανταγωνιστικά!

Σχέση, συνάδελφοι, φίλοι; Μάθε ποια ΖΩΔΙΑ είναι περισσότερο ανταγωνιστικά!

Κάποτε τα βλέπαμε στις ταινίες, τώρα το ζούμε και εμείς το όνειρό αυτό! Ο ανταγωνισμός, υπάρχει παντού, στην εκπαίδευση, στη δουλειά, ακόμα και στις ερωτικές τις σχέσεις! Ναι η εποχή που διανύουμε ίσως να είναι και η πιο σκληρή, αφού επιτρέψαμε στο χρήμα να κάνει κουμάντο! Οι απαιτήσεις μας έχουν αλλάξει, κάθε μέρα θέλουμε και περισσότερα και πάει λέγοντας το πράγμα!


Η υποτιθέμενη κρίση, που δεν είναι τίποτα άλλο από το φτωχό και το πλούσιο, δηλαδή την εξαφάνιση της μεσοαστικής οικογένειας, μας έκανε πιο σκληρούς, πιο επιθετικούς, ακόμα περισσότερο ανταγωνιστικούς και τις τάσεις θα τις χαρακτηρίσω, πιο κανιβαλιστικές από ποτέ!


Στο χώρο της δουλειάς, στον οποιοδήποτε χώρο, γίνονται τα απίστευτα καθημερινά, ο ένας προσπαθεί να φάει τη θέση του άλλου, να μειώσει τον αδύναμο και να εκμεταλλευτεί τον άβουλο ως εκεί που δε φτάνει!


Το κάθε Ζώδιο, αντιμετωπίζει τη κατάσταση διαφορετικά, όμως το θέμα τι κάνει το ίδιο για τον εαυτό του!


Κριός
Είναι από τους δυνατούς παίχτες της παρέας! Βέβαια είναι ειλικρινής μαζί σου και ξεκάθαρος και ότι έχει να πει, θα το πει έξω από τα δόντια! Δεν τον νοιάζει αν θα πληγώσει κάποιον, αφού οι προθέσεις του είναι ανοιχτές και εννοείται ότι μόνο η πρωτιά τον ενδιαφέρει και τίποτα άλλο! Άκρως ανταγωνιστικός, προκαλεί συνήθως και καθόλου διπλωμάτης! Εκεί μπορεί να χάσει το παιχνίδι, αφού ο αντίπαλος, γνωρίζει με ποιον έχει να κάνει! Απεχθάνεται τα μυστικά και τις ίντριγκες!


Ταύρος
Είναι και δεν είναι, αφού δε του αρέσουν και πολύ οι εντάσεις, ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς! Προτιμάει η ημέρα να κυλάει όμορφα και ρομαντικά, παρά να αγχώνεται και να απορροφάται από τις γνωστές ανταγωνιστικές τάσεις! Βέβαια, αν κάποιος προσπαθήσει να του πάρει τη θέση, ποιος είδε το Θεό και δε το φοβήθηκε! Μπορεί να ξαφνιαστεί απίστευτα, όμως θα αντιδράσει σαν ατομική βόμβα! Όταν θέλει κάτι πολύ, έχει την υπομονή, να το δουλεύει σκληρά και να το πετυχαίνει, αφού κάποιος άλλος θα παρατούσε τα όπλα! Αποφασιστικός όχι όμως Ανταγωνιστικός!


Δίδυμος
Εδώ έχουμε μια παράξενη περίπτωση, αφού ο ανταγωνισμός που έχουν τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό, είναι κυρίως με τα αδέρφια τους! Πρέπει να είναι οι πιο έξυπνοι, με τις καλύτερες ιδέες και να γίνεται πάντα το δικό τους! Συνεπώς, είναι περισσότερο οικογενειακό το ζήτημα, παρά κάτι άλλο! Εσύ λοιπόν που θες να μάθεις για τον εργασιακό τομέα, σου αρέσουν οι άνθρωποι, που είναι εντελώς διαφορετικοί από εσένα! Εκεί θα τη κάνεις την επίθεσή σου, γιατί θέλεις να εντυπωσιάζεις περισσότερο, παρά να κάνεις κακό!


Διάβασε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ στο magicfariel.blogspot.gr