Έξυπνοι τρόποι για να... τον ΑΝΑΨΕΙΣ ακόμα και μετά από μία κουραστική μέρα!

Έξυπνοι τρόποι για να... τον ΑΝΑΨΕΙΣ ακόμα και μετά από μία κουραστική μέρα!

Οι καθημερινές σου έγνοιες δεν πρέπει να επηρεάζουν και την προσωπική σου ζωή…


Τρέχεις όλη την ημέρα στη δουλειά, πρέπει να πάρεις τα παιδιά από το σχολείο, να παίξεις μαζί τους, να τα βάλεις για ύπνο και να συγυρίσεις και το σπίτι…


Ένα 24ωρο προφανώς δεν σου είναι αρκετό και αυτός που τα πληρώνει είναι ο σύντροφός σου που μένει ανικανοποίητος μέχρι το επόμενο ΣΚ!


Είναι γεγονός ότι οι άντρες, όσο και αν κουραστούν μέσα στην ημέρα, δεν χάνουν τη διάθεσή τους για σεξ , σε αντίθεση με εμάς που το άγχος και η πίεση ¨σκοτώνουν¨ τη λίμπιντό μας και εξαφανίζουν με μαγικό τρόπο κάθε διάθεση για παιχνίδια στο κρεβάτι.


Υπάρχουν μερικά πραγματάκια που μπορείς να κάνεις τις καθημερινές για να μπεις σε sexy mood! Δοκίμασέ τα και θα μας θυμηθείς:


1. Ξέχνα τη φόρμα και το φούτερ:


Όταν γυρνάς στο σπίτι το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να βάλεις τα πιο άνετα (και καθόλου σεξουαλικά) ρούχα σου και να κουρνιάσεις στον καναπέ. Δοκίμασε μια φορά να βάλεις το σέξι, σατέν νυχτικό σου και να ξαπλώσεις δίπλα στο σύντροφο σου και σίγουρα θα νιώσεις πολύ πιο αισθησιακή και ποθητή.


2. Κάνε ένα ζεστό μπάνιο μαζί του:


Δώσε μια πιο σέξι διάσταση στην πιο κοινή, καθημερινή σου συνήθεια και προσκάλεσε το σύντροφό σου στο μπάνιο! Απολαύστε μαζί το καυτό σας ντους και σίγουρα δεν θα μείνετε μόνο στο… αφρόλουτρο!


3. Κάνε ατμόσφαιρα:


Κλείσε επιτέλους την τηλεόραση και βάλε την αγαπημένη σου μουσική! Άναψε μερικά κεράκια και χαλάρωσε μαζί του στο κρεβάτι. Απλά άλλαξε μερικά πράγματα στην καθημερινή σας ρουτίνα και η σεξουαλική σου διάθεση θα εκτοξευτεί!


4. Αφέσου στα χάδια του:


Το σημαντικότερο! Όταν έρθει να σε αγκαλιάσει και να σε χαϊδέψει, μην γυρίσεις την πλάτη στον τοίχο αναλύοντας πόσο κουραστική ήταν ημέρα σου και πόσο κουρασμένη αισθάνεσαι. Παραδώσου στις επιθυμίες του, ξέχνα κάθε σου έγνοια για μερικά λεπτά και σίγουρα θα το απολαύσεις.


faysbook.gr