Δες ποιές είναι οι 5 πιο συνηθισμένες αιτίες τσακωμού στα ζευγάρια το καλοκαίρι!

Δες ποιές είναι οι 5 πιο συνηθισμένες αιτίες τσακωμού στα ζευγάρια το καλοκαίρι!

Όσο περισσότερες ημέρες περνάτε οι δυο σας, τόσο πιο έντονοι γίνονται οι καυγάδες!


Περιμένεις πως και πώς να έρθει το καλοκαίρι και μόλις έρχεται εκείνη η στιγμή, κάθε μέρα μοιάζει μαρτύριο… Δεν είσαι η μόνη που της έχει συμβεί! Συνήθως στους πρώτους μήνες μιας σχέσης που δεν γνωρίζεσαι καλά με τον άλλον, οι διακοπές, ο περισσότερες ελεύθερος χρόνος και γενικά η σύσφιξη των σχέσεων είναι μια καλή αφορμή να μάθεις τα κουσούρια του…


Δες λοιπόν τις 5 πιο συνηθισμένες αιτίες τσακωμού στις διακοπές:


#1 Πάλι είσαι στο κινητό;


Εσύ θέλεις αγκαλίτσες και φιλάκια στην ξαπλώστρα και εκείνος δεν αφήνει από τα χέρια του το smartphone… Είτε ενδιαφέρεται για τη δουλειά του, είτε (ακόμα χειρότερα) για το τι κάνουν οι φίλοι του στο Facebook, εσύ βγαίνεις η χαμένη της υπόθεσης και αναγκάζεσαι να βρεις μια παρόμοια ασχολία.


#2 Θέλω να κοιμηθώ:


Σου λέει 12 η ώρα κάθε βράδυ και θέλεις να αυτοκτονήσεις! Και κάπου εκεί ξεκινάει ο καυγάς για το τι θέλεις εσύ( ποτό εκεί που σκάει το κύμα) και το τι θέλει εκείνος (ύπνο μέχρι το άλλο πρωί).


#3 Αποφάσισε εσύ για εμένα:


Δε λέω, πολύ ωραίο και ρομαντικό να θέλεις να αποφασίσει εκείνος για εσένα αλλά (μεταξύ μας) το εννοείς πραγματικά; Εμείς οι γυναίκες δεν ξέρουμε οι ίδιες τι θέλουμε, πώς να αποφασίσει ο δύσμοιρος για εσένα και να μην καταλήξει το σκηνικό σε γκρίνια;


#4 Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα!
Εσύ θέλεις να πας σε όλες τις παραλίες, τα μουσεία, τα μαγαζιά, τις συναυλίες εκείνος θέλει να είναι κολλημένος στη ρουτίνα του… Τι μπορείς να κάνεις για να μην χαλάσουν οι καρδιές σας; Τις ώρες ή τις μέρες που εκείνος ξεκουράζεται κάνε μια βόλτα στα μέρη που θέλεις να δεις για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος.


564576y457y


faysbook.gr