Οι 5 τρόποι για να ΜΗ μείνεις single και φέτος!

Οι 5 τρόποι για να ΜΗ μείνεις single και φέτος!

Μπορεί οι φίλες σου να παντρεύονται η μία πίσω από την άλλη, αλλά εσύ, όχι μόνο δεν βρήκες τον ιδανικό αλλά ψάχνεις έστω μια σχεσούλα, μην σε βρει μπακούρι και η φετινή σεζόν. Τι φταίει; Μήπως κάνεις κι εσύ τα λάθη σου και πρέπει να αλλάξεις πορεία;

Stop the diva look (με άλλα λόγια, κατέβα από το καλάμι):


Έχεις μπερδέψει πιθανότατα, τα like που λαμβάνουν οι φωτογηραφίες σου στο Facebook, σου έχει ανέβει και το τουπέ και κάθε φορά που βγαίνεις όξω να κλαμπάρεις, ούτε βλέμμα δεν κερδίζεις. Πώς να το κερδίσεις γλυκούλα; Η πραγματική ζωή δεν είναι κοινωνικό δίκτυο για να μετράς καρδούλες και poke-αρισματα. Άσε που και μόνη σου το είδες πως οι μνηστήρες του ΦουΜπου από κοντά δεν λένε να σε δουν και να προχωρήσουν τη γνωριμία. Οπότε, αποσυνδέσου, κατέβασε το τουπέ, πάτα στη γη και σκάσε κι ένα χαμόγελο στον επόμενο που θα σου ρίξει ένα βλέμμα!


"Ρίξε ζαριές":
Το χειρότερο είδος μόνης, είναι η μόνη που κλαίγεται για την μπακουροσύνη της αλλά δεν κάνει και τίποτα να αλλάξει την κατάσταση. Κι όχι μόνο δεν κάνει προσπάθεια αλλά αρνείται να βγει, να ταξιδέψει, να αδράξει κάθε ευκαιρία στην οποία θα μπορούσε να γνωρίσει έναν Χιστιανό.


Το καλό που σου θέλω με το που ξεκινήσε η σεζόν, βγες, γνώρισε κόσμο, πήγαινε γυμναστήριο, πάρε σβάρνα τις συναυλίες, προσπάθησέ το και επιτέλους ξεκόλλα από τις ίδες και μόνο ζευγαρωμένες παρέες.


Κάνε μια αλλαγή:
Αν προσπάθησες να κερδίσεις τις εντυπώσεις, τα βλέμματα, τα αρσενικά και τη ζωή σου με ένα συγκεκριμένο λουκ και συμπεριφορά, αλλά βλέπεις πως δεν σου βγαίνει, μήπως να αλλάξεις; Κάνε μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση. Κάνε μια αλλαγή στη συμπεριφορά σου. Κάνε μια αλλαγή στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και που δέχεσαι τις καταστάσεις. Και που ξέρεις, μπορεί να σου γυρίσει το φενγκ σούι και να δεις χαρά.


Μην τον κλαις άλλο τον μακαρίτη:
Σου πέρασε το μυαλό ό,τι μπορεί να έχεις κολλήσει στον πρώην, σαν το αυτοκίνητο στην άμμο; Άσε που εσύ μπορεί να θεωρείς πως έχεις αποδεσμευτεί από τον προηγούμενο αγαπημένο αλλά η αλήθεια είναι πως και το προφίλ του κατασκοπεύεις και συνεχίζεις να ρωτάς τι κάνει, που πήγε διακοπές και πολύ σε κόφτει πως είναι και ποια είναι η νέα του αγαπημένη.


Κάνε την αυτοκριτική σου (πες και καμιά συγνώμη):
Πέραν της περίπτωσης να φταίει κάποιος πρώην που σε πλήγωσε, η τύχη που δεν σου έφερε κάποιο αξιόλογο αρσενικό στο διάβα σου, υπάρχει η πιθανότητα εσύ να μην κοίταξες στη σωστή κατεύθυνση, να έχεις παρατήσεις αδίκως και κακότροπα δύο- τρία αρσενικά σε προηγούμενα επεισόδια της ζωής σου, οπότε, ανασκουμπώσου, δες που έκανες λάθη, ζήτα συγνώμη από εκείνους που εγγυημένα ξέρεις πως πίκρανες, άνοιξε τα μάτια να πετύχεις τον σωστό υποψήφιο κι άσε το κάρμα να κάνει τα υπόλοιπα.


Girls-Best-Friends


womenonly.gr