Σου αποκαλύπτουμε τα 7 + 1 πιο κοινά ψέματα των αντρών!

Σου αποκαλύπτουμε τα 7 + 1 πιο κοινά ψέματα των αντρών!

Αν και την πρωτιά στα ψέματα κατέχουν με διαφορά οι γυναίκες, οι φίλοι μας άντρες λένε και αυτοί με τη σειρά τους αθώα ψεματάκια προκειμένου να προστατέψουν τη σχέση τους με την σύντροφό τους ή για να αποφύγουν ανόητους καβγάδες που θα επιφέρουν τον χωρισμό. Όσο για το ποια είναι αυτά; Διαβάστε τα παρακάτω:


Είναι φίλη μου δεν ενδιαφέρεται για μένα


Τα λεγόμενά του έρχονται σε αντίθεση με τα τηλέφωνα που του κάνει ακατάλληλες ώρες καθώς και τα σχόλια που γράφει κάτω από τις φωτογραφίες του στο Facebook. Ο λόγος που λέει πως δεν ενδιαφέρεται είναι ότι εκείνος δεν ενδιαφέρεται για εκείνη και προσπαθεί να σας καθυσηχάσει χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα.


Δεν φλερτάρω με άλλες γυναίκες


Είναι ψέμα ότι ένας άντρας δεν φλερτάρει. Το φλερτ είναι υγεία και τονώνει την αυτοπεποίθηση κάθε ανθρώπου μόλις το εισπράξει. Και ειδικά όταν κάποιος είναι εκτός παιχνιδιού και οι ανασφάλειες έχουν πιθανώς να έχουν μεγαλώσει.


Είσαι η γυναίκα της ζωής μου


Σε αντίθεση με άλλα κλασικά ψέματα των ανδρών, εδώ δεν μπορούμε παρά να τους δικαιολογήσουμε. Φταίμε κι εμείς. Αφού στην πραγματικότητα δεν μπορούμε να διαχειριστούμε την αλήθεια, γιατί ρωτάμε; Αν μας απαντήσει ότι η πρώην του ήταν η γυναίκα της ζωής του θα γίνει χαμός. Αν μας απαντήσει ότι είμαστε η γυναίκα της ζωής του, θα τον βγάλουμε και ψεύτη.


Όχι, δεν σε παχαίνει αυτό το φόρεμα


Μία ακόμη ερώτηση – παγίδα των γυναικών. Ό,τι κι αν απαντήσει είναι λάθος. Ωστόσο στην πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς ψέμα. Η αλήθεια είναι ότι οι άνδρες απλώς δεν ξεχωρίζουν καμία διαφορά στο σώμα μας, μεταξύ δύο φορεμάτων. Δεν ήταν στη βασική τους εκπαίδευση, δεν θα το μάθουν ποτέ. Τελεία.


Τώρα τελειώνω την μπύρα μου και έρχομαι


Ή «Είμαι στο δρόμο», «έχω κολλήσει στην κίνηση», «κάνω ένα τσιγάρο κι έρχομαι». Όποια πρόταση και αν πει η πραγματικότητα είναι μία: πάρτε σε DVD τους τρεις πρώτους κύκλους του Sex and the Citty γιατί θα περιμένετε πολύ.


Δεν χρειάζεται να βαφτείς εσύ – έχεις φυσική ομορφιά…


Ένα ψέμα ανεξήγητο, που προκαλεί σοβαρά προβλήματα σε μια σχέση. Στην πραγματικότητα μας θέλουν περιποιημένες αλλά δεν μας το λένε. Τα αποτελέσματα μόλις μας βλέπουν μετά από καιρό χωρίς μέικαπ και με ρόλεϊ στο κεφάλι είναι γνωστά: «γιατί σταμάτησες να περιποιείσαι τον εαυτό σου»


Φυσικά και συμπαθώ τις φίλες σου


Αμφιταλαντεύτηκα λίγο ανάμεσα στο «φυσικά συμπαθώ τις φίλες σου» και «φυσικά συμπαθώ τη μάνα σου» αλλά υποψιάζομαι ότι το τελευταίο δεν πρόκειται να το πει κανείς.


Εσύ είσαι πιο ωραία


Πολύ συνηθισμένη απάντηση των συντρόφων μας σε ερώτησή μας σχετικά με το κατά πόσο του αρέσουν ορισμένα μέλη του σώματος άλλων θηλυκών υπάρξεων. Μα γιατί; Λες και αν μας πούνε ότι τους αρέσει θα κάνουμε σκηνή. (Τι, θα κάνουμε;)


instyle.gr