Όσα πραγματικά θέλει ο σύντροφός σου από τη σχέση σας!

Όσα πραγματικά θέλει ο σύντροφός σου από τη σχέση σας!

H μεγαλύτερη διαφορά των δύο φύλων -το σημείο δηλαδή από όπου πηγάζουν και οι περισσότερες διαφωνίες τους- είναι η απόκλιση σε αυτά που σκέφτονται. Μια γυναίκα έχει τελείως διαφορετική εικόνα για όσα σκέφτεται ο άντρας και για όσα θεωρεί πως θέλει εκείνος από αυτή. Αν και ταύτιση στις σκέψεις άντρα και γυναίκα είναι πρακτικά αδύνατη υπάρχουν εκείνες οι σκέψεις στο μυαλό του, που αν τις κατανοήσεις και τις αποδεχτείς τότε θα γίνεις η ιδανική σύντροφος.


Αυτά τα τέσσερα σημεία πρέπει να θυμάσαι σε κάθε ερωτικη σου σχέση σχετικά με τα "θέλω" του.


Οι άντρες αναζητούν ανεξάρτητες γυναίκες με αυτοπεποίθηση
Οι άντρες επιθυμούν η γυναίκα να τους επιλέξει από το πλήθος όχι από συναισθηματική ή υλιστική ανάγκη. Θέλουν να νιώθουν ποθητοί και να βιώνουν συχνά το αίσθημα πως τους έχεις ανάγκη. Το κλειδί, όμως, είναι να διατηρείς παράλληλα τη δική σου ταυτότητα. Κάθε άντρας θέλει η γυναίκα του να είναι δραστήρια και ανεξάρτητη με τα δικά της ενδιαφέροντα και με τον δικό της κύκλο γνωριμιών. Ο σκοπός σου λοιπόν πρέπει να είναι η ισορροπία ανάμεσα σε αυτούς τους ρόλους.


Οι άντρες θέλουν μία σχέση που να μην τον χειραγωγείς
Τα αγόρια σε όποια ηλικία και αν βρίσκονται αντιδρούν έντονα σε κάθε είδους χειραγώγηση και πιθανόν αυτό να το ξέρεις. Δεν θέλουν να νιώθουν πως τους πιέζεις όταν δεν είναι έτοιμοι, δεν θέλουν να προσπαθείς με έμμεσο τρόπο να τους πείσεις πως έκαναν λάθος. Αλλά και από την άλλη πλευρά να θυμάσαι πως νοιάζονται για αυτά που λες και για την κρίση σου. Απέφυγε απλώς τον δόλιο τρόπο χειραγώγησης γιατί το αντιλαμβάνονται.


Θέλουν να είσαι πιστή και να σέβεσαι τη σχέση σας
Η πίστη σε μια σχέση είναι υποχρεωτικό. Οι άντρες δεν έλκονται από μια γυναίκα με παιχνιδιάρικη - ανάλαφρη διάθεση προς τους άλλους. Εκτιμούν τη γυναίκα, που δείχνει την αφοσίωσή της, και περιορίζει τη σέξι συμπεριφορά της σε εκείνον και μόνο. Η σκέψη σου ότι εκείνος επιθυμεί ο κύκλος του να σε βλέπει ποθητή δεν ισχύει.


Θέλουν γυναίκες που ξέρουν πώς να φέρονται σε έναν άντρα
Πολλές γυναίκες συμπεριφέρονται προς τον σύντροφό τους με τρόπο που πληγώνει το "εγώ" τους και τους κάνει να νιώθουν ανεπαρκείς. Αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να τους κάνεις. Λατρεύουν να τους κάνεις κομπλιμέντα για όσα είναι καλοί και κάνουν σωστά. Μην θεωρήσεις πως η γνώμη σου δεν μετράει για εκείνον. Αυτό που δεν θέλουν είναι η κριτική και όχι οι καλοπροαίρετες συμβουλές.


Queen.gr