Δες τι μπορεί να τον οδηγήσει στην ΑΠΙΣΤΙΑ ανάλογα με το ΖΩΔΙΟ του!

Δες τι μπορεί να τον οδηγήσει στην ΑΠΙΣΤΙΑ ανάλογα με το ΖΩΔΙΟ του!

Κατά βάθος είμαστε όλοι καλά παιδιά, όμως με ιδιοτροπίες! Από τη μια αποζητούμε μια μόνιμη και σταθερή σχέση και από την άλλη όταν την αποκτήσουμε, ψάχνουμε την ελευθερία! «Διχασμένες προσωπικότητες αρκετοί από εμάς, άλλοι πιο κατασταλαγμένοι, όμως το κακό το διαβολάκι, είναι πάντα εκεί και προσμένει..»


Σχέσεις, είναι δύσκολες! Ξεκινούν με το φλερτ, με το παιχνίδι, αυτό το φοβερό παιχνίδι, πετυχαίνεις το στόχο, γίνεται δικός σου ή δική σου και μετά??


Στην αρχή όλα ωραία είναι, έχουν γούστο! Στη πορεία, όμως, υπάρχει ένα θέμα, δε νομίζετε και εσείς..?? Κάποιοι το παλεύουν, κάποιοι συμβιβάζονται, κάποιοι επαναστατούν!


Τη φωλίτσα μας δύσκολα θα τη χαλάσουμε, ή θα πρέπει να υπάρχει ένας πολύ σοβαρός και αξιόλογος λόγος, όμως στα δύσκολα, σε εκείνες τις ημέρες τις σκοτεινές, πώς αντιδράει το κάθε Ζώδιο..??


Τι είναι αυτό που θα κάνει κάποιον να απατήσει το σύντροφό του, έτσι ξαφνικά??



Κριός
Ο Κριός δε θέλει τον άνθρωπο που του λέει συνέχει ναι σε όλα! Τον βαριέται μια και έξω! Θέλει να υπάρχει εκείνο το πικάντικο μπαχάρι στη σχέση του, να είναι έντονη και να έχει και το κυνήγι μέσα! Όσο του κάνεις τα χατίρια και συμβιβάζεσαι, άλλες τόσες πιθανότητες υπάρχουν για να σε απατήσει! Μόλις τον φτύσεις και πεις και μερικά όχι και εξαφανισθείς, από πίσω σου θα τρέξει ολοταχώς! Εσύ αποφασίζεις..


Ταύρος
Όσο ο Ταύρος είναι ικανοποιημένος με τη σχέση του, δε κουνάει ρούπι! Άλλωστε είναι πιστός μέχρι αηδίας, μπορώ να πω! Αν όμως είναι δυστυχισμένος, από το σύντροφό του, δε το καλύπτει σεξουαλικά, τότε θα αποζητήσει την απιστία και όχι μόνο! Δε φεύγει εύκολα, όμως προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη σχέση του, που ίσως κρατήσει αυτή τη φορά αιώνια!


Δίδυμος
Χαμογελώ, γιατί όχι δε σας έχω στη μπούκα, είστε από μόνοι σας, στη φάση αυτή! Το ζώδιό σας τα λέει όλα! Ο ένας παρτενέρ, δεν είναι ποτέ αρκετός! Πρέπει να υπάρχει ποικιλία! Συνεπώς, εδώ δε χρειάζεται αιτία, για να σε απατήσει ένας τέτοιος σύντροφος! Μόνο με μπόλικη περιπέτεια και αεροπλανικά μπορείς να το κρατήσεις δίπλα σου, όμως για πόσο..?? Δεδομένο το κέρατο, εξ αρχής!


Διάβασε τα υπόλοιπα ΖΩΔΙΑ στο magicfariel.blogspot.gr