Ήθελες πολύ αυτό το αγόρι. Πιθανώς να σε ήθελε και εκείνος ή τέλος πάντων να είχε δείξει κάποιο ενδιαφέρον. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχατε υπολογίσει. Δες τα παρακάτω σημάδια και αξιολόγησέ τα για να καταλήξεις εάν τελικά το πολυπόθητο πρώτο ραντεβού είχε αίσια έκβαση.

-Ξεκινήσατε με καφέ στις 7μμ και ενώ το πλάνο ήταν να συνεχίσετε με δείπνο ή ποτό ή χορό (ή ό,τι ήθελε προκύψει, μεγάλα παιδιά είστε..) επέστρεψες σπίτι σου άρον-άρον μόλις δύο ώρες αργότερα. Κακό σημάδι!

-Χρειάστηκε να επαναλάβεις τουλάχιστον τρεις φορές πληροφορίες για εσένα (πού μένεις, πού δουλεύεις κλπ), τις οποίες για κάποιο λόγο το αγόρι δεν μπορούσε να συγκρατήσει. Το αφηρημένος γίνεται αδιάφορος.

-Δε φάνηκε να γελάει και να διασκεδάζει με τα υπέροχα πανέξυπνα αστεία σου, ενώ αντιθέτως παρέμεινε σοβαρός ή σε κατάσταση αμηχανίας σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Έλλειψη επικοινωνίας.

-Δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου μαζί σου από εκείνο το ραντεβού! Ακόμα χειρότερα (κάτι που σίγουρα θα ήθελες να αποφύγεις) επικοινώνησες εσύ πρώτη και εκείνος παραμένει ακόμη άφαντος. Διέγραψέ τον από τη λίστα.

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Αυτός που σου αρέσει είναι δεσμευμένος; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Ρωτήσαμε τους άνδρες: Πώς είναι η ιδανική γυναίκα για αυτούς;

Τον έπιασες στα πράσα! Ποιο είναι το επόμενο βήμα

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Αυτό δεν το περιμέναμε! Πως είναι τα πραγματικά μαλλιά της Τάμτα χωρίς τις τρέσες;

Πόλεμος! Ο Φασουλής έδιωξε από παράσταση γνωστό ηθοποιό -Τι συνέβη;

Τα νέα καρφιά της Καινούργιου σε Μουτσινά-Ηλιάκη: «Είμαι μια ανόητη που δένεται με ανθρώπους και…»

loading...