Γιατί ο άντρας έχει τη \"βασικιά\" για τη ζωή του και τη \"δεύτερη\" για την καρδιά του; Άντρες που μένουν σε σχέσεις για το θεαθήναι...

Γιατί ο άντρας έχει τη \
Η προσωπική ζωή αγαπητέ άντρα δεν είναι πάνελ. Να έχεις την κεντρικιά παρουσιάστρια για να το παίζεις κυριλέ και την συμπαρουσιάστρια για να βγάζεις γούστα. Σταμάτα επιτέλους να κοροϊδεύεις την κοινωνία, τον εαυτό σου και τις γυναίκες.

Από την Έλενα Φάκου

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι φταίνε πολύ και οι "δεύτερες" από μεριά τους. Άν σέβεσαι τον εαυτό σου κι έχεις αξιοπρέπεια δεν επιτρέπεις σε κανέναν να σου φέρεται σαν αναπληρωματική. Ο πάγκος είναι για το ποδόσφαιρο και όχι για τη ζωή σου. Βέβαια, εδώ τίθεται ένας παράγοντας μεγάλης αδυναμίας τον οποίο δε μπορώ να παραβλέψω: Τον έρωτα. Υπάρχουν μερικές γυναίκες, αυτές οι "δεύτερες" στις ζωές αυτών των ανδρών που είναι τόσο μα τόσο ερωτευμένες που δε μπορούν να φύγουν. Είναι να μη σου τύχει, αλλά δυστυχώς υπάρχει, κι εκεί σηκώνω τα χέρια ψηλά. Bέβαια, η Marilyn Monroe, είχε πει πως " Ένα σοφό κορίτσι, φιλάει χωρίς να αγαπάει, ακούει χωρίς να πιστεύει και φεύγει πριν το αφήσουν." Εγώ προσωπικά το τηρώ. Και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Πάμε στους άντρες τώρα, οι οποίοι έχουν συνήθως έναν καθωσπρέπει γάμο ή μια σοβαρή σχέση για βιτρίνα και κατά τα λοιπά, αναζητούν αυτά που δεν βρίσκουν στο γάμο ή στη σχέση τους από μια άλλη γυναίκα την οποία εννοείται ότι παραμυθιάζουν με όλη τους τη δύναμη, τη βλέπουν στα κρυφά, τη φλομώνουν στα ψέμματα και εννοείται πως στο τέλος βγαίνουν κι από πάνω αν εκείνη ζητήσει και καμμια εξήγηση όταν μάθει κάτι ή θελήσει κάτι περισσότερο από τα ψίχουλα που της πετάνε. Τί είναι αυτοί; Είναι μικροαστοί. Είναι υποκριτές. Είναι άνθρωποι που δεν θα είναι ποτέ ευτυχισμένοι πραγματικά γιατί δεν έχουν το θάρρος του να έχουν μία και μοναδική ζωή. Αυτή που πραγματικά θέλουν. Και στο τέλος τί έχουν; Τίποτα. Γιατί όταν είσαι απο δω κι απο κεί και τελικά πουθενά, όταν ο λόγος σου δεν έχει συνέπεια και οι πράξεις σου δεν έχουν βάρος, τότε τί είσαι; Ξέρω γω, αναρωτηθείτε μόνοι σας, γιατί εγώ θα μιλήσω άσχημα και δε θέλω.

Αυτό το ερωτικό τρίγωνο γυναίκα-άντρας-ερωμένη έχει κλείσει πολλά σπίτια κι έχει ανοιξει πολλά ρουθούνια. Και θα υπάρχει πάντα. Απλά θα περνάνε οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια, οι αιώνες κι αυτό θα στέκει εκεί αγέρωχο να στοιχειώνει την ανθρωπότητα με την ύπαρξή του.

Έχω μερικές συμβουλές ακόμη να προσθέσω: Άν είσαι η σύζυγος, ή εν πάσει περιπτώσει η μόνιμη σύντροφος και έχεις πάρει χαμπάρι ότι έχεις δίπλα σου έναν άντρα ο οποίος ξενοπηδάει, τότε είσαι πολύ θύμα που μένεις σε αυτή την κατάσταση γιατί δεν υπάρχει κάτι πιο αξιολύπητο από το να ανέχεσαι το κέρατο που σου χώνει και εσύ να κάθεσαι να πλένεις σώβρακα κλαίγοντας κάθε βράδυ για την κατάντια σου. Άν είσαι η ερωμένη, τότε είσαι καταδικασμένη γιατί πιστεύεις ότι αυτός ο τύπος για εσένα θα αλλάξει. Ναι μπορεί, αλλά μόνο προς το χειρότερο. Αυτός έτσι είναι, αυτή είναι η πάστα του. Αυτό ξέρει να κάνει και όπως το έκανε στην προηγούμενη, θα το κάνει και σε εσένα, θα το ξανακάνει και στην επόμενη. Άν είσαι ο άντρας και διαβάζεις αυτό το κείμενο, ένα έχω να σου πω: Πραγματικό αρσενικό είναι αυτό που έχει δίπλα του τη γυναίκα που πραγματικά θέλει. Μια και καλή. Αλλά μάλλον θέλει πολλά @ρχίδια για να είσαι αρσενικό και δυστυχώς η φύση δίνει λίγα αλλά χωρίς προαπαιτούμενα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

O πρώην σου σε παρακαλά να τον συγχωρέσεις και να ξαναείστε μαζί! Να το κάνεις; Γιατί γυρίζει ένας άντρας;

Tα τρία πράγματα που ΔΕΝ πρεπει να κάνεις για να μην δείχνεις απελπισμένη σε μια σχέση

Είμαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Θέλω να φύγω αλλά δε μπορώ. Τί να κάνω;