Η γυναίκα επιλέγει άντρες με τον ίδιο τρόπο που διαλέγει εσώρουχα...

Η γυναίκα επιλέγει άντρες με τον ίδιο τρόπο που διαλέγει εσώρουχα...

Έχω καταλήξει ότι οι άντρες είναι σαν τα εσώρουχα. Και σας εξηγώ ευθύς αμέσως το γιατί:


Aπό την Έλενα Φάκου

Όταν είσαι πολύ μικρή δεν ξέρεις τι σου ταιριάζει και δοκιμάζεις μάλλον άχαρα και άκομψα εσώρουχα τα οποία δεν είναι του τύπου σου. Πειραματίζεσαι.

Στη συνέχεια, αυτό που νομίζεις ότι σου ταιριάζει είναι τα πολύ πρόστυχα, πολύ έξαλλα πολύ προκλητικά εσώρουχα με λίγο ύφασμα και πολλές υποσχέσεις.

Έρχεται όμως η ωριμότητα, στην οποία ξέρεις πλέον τί θέλεις. Εκεί αντιλαμβάνεσαι πως το σώμα σου και η διάθεσή σου παίζουν ρόλο για το τί εσώρουχο θα φορέσεις. Και επιλέγεις κάτι κομψό, άνετο και σέξυ.

Όσο για αργότερα, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα αναζητήσεις ένα εσώρουχο που δε θα σε προδώσει ποτέ.

Για σκεφτείτε το. Κάπως έτσι δε διαλέγουμε και τους άντρες;

H συμβουλή μου είναι να μην συμβιβάζεστε. Και ειδικά σε βασικά θέματα όπως η επικοινωνία και το σεξ.

Άντρες που βλέπετε ότι δεν πρόκειται να απογαλακτιστούν οικειοθελώς απο τη μάνα τους και συμπεριφέρονται σαν υπερφυσικοί μπέμπηδες σίγουρα δεν είναι έτοιμοι για καμμία ουσιαστική σχέση με γυναίκα.

Άντρες που συμπεριφέρονται στο σεξ ατομιστικά και κοιτούν αποκλειστικά τη δική τους ευχαρίστηση και όχι τη δική σας, δε θα αλλάξουν ποτέ. Κι αν δεν ταιριάζεις στο σεξ με κάποιον δε θα ταιριάξεις και στα υπόλοιπα. Πραγματικός άντρας είναι αυτός που πρώτα φροντίζει να ικανοποιήσει τη γυναίκα του και μετά τον εαυτό του. Το να μην ξέρει ή να μην ενδιαφέρεται ο άλλος να σας χαϊδέψει, να σας φιλήσει, να σας ερεθίσει και να σας ετοιμάσει για μια ερωτική εμπειρία, αφήστε το, δώστε του μια πλαστική κούκλα του σεξ να εκτονωθεί και εξαφανιστείτε.

Και τέλος, η επικοινωνία. Κι όταν λέω επικοινωνία, δεν είναι ούτε οι κλισέ καλημέρες ούτε οι υποχρεωτικές κλήσεις. Είναι η πραγματική , η ουσιαστική επικοινωνία που ένα ζευγάρι επιθυμεί να έχει. Να θέλουν να μοιράζονται τα πάντα, να γελάνε , να μιλάνε με έναν δικό τους κώδικα και να συννενοούνται με τα μάτια. Άν ο άλλος είναι συναισθηματικά αυτιστικός και δε θέλει τίποτα απο τα προηγούμενα, θα είσαι δυστυχισμένη.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Aν δεν έχεις παντρευτεί, τότε θα καταλάβεις γιατί γράφτηκε αυτό το άρθρο: Γιατί αυτός εκεί έξω είναι ένας κόσμος για παντρεμένους

Aυτοί είναι οι λόγοι που κάποιοι άντρες έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας

Μεγάλωσες παίζοντας με Bibi bo; Nα γιατί ο Τζον Τζον κατέστρεψε γενιές και γενιές