Οι λόγοι που θα σε κάνουν να θες να δεις αισθησιακή ταινία μαζί με το αγόρι σου είναι 5 και είναι αυτοί!

Οι λόγοι που θα σε κάνουν να θες να δεις αισθησιακή ταινία μαζί με το αγόρι σου είναι 5 και είναι αυτοί!
Μπορεί να το θεωρείς ταμπού, όμως τα ταμπού είναι για να καταρρίπτονται. Αυτοί είναι 5 λόγοι για να δεις πορνό μαζί με το αγόρι σου!

Για να τον ερεθίσεις! (διαβάστε παρακάτω...)

Έτσι όπως κάθεστε στον καναπέ και δεν έχει κάτι καλύτερο η τηλεόραση, πρότεινε να βάλεις ταινία, χωρίς να διευκρινίσεις το περιεχόμενό της. Σίγουρα θα τον ερεθίσεις αμέσως όταν δει τι έκπληξη του έκρυβες!

Για να κλέψεις ιδέες!

Δες το εκπαιδευτικά. Τα πορνό είναι σαν εγκυκλοπαίδεια για κάποιους και ειδικά τους αρχάριους. Αντέγραψε στάσεις και κινήσεις. Τι καλύτερο από το να παίρνεις δωρέαν μαθήματα από τους ειδικούς του είδους!

Για να εκπληρώσεις μια φαντασίωση!

Μπορεί να είναι δική σου ή δική του! Για πολλούς το να δουν πορνό μαζί με το ταίρι τους αποτελεί φαντασίωση! Μήπως ήρθε η ώρα να την ζήσεις;

Για τη δοκιμή!

Στο σεξ είναι καλό να δοκιμάζουμε πράγματα για να μαθαίνουμε τι μας αρέσει και τι όχι. Λέμε ναι στους πειραματισμούς! Αυτή θα είναι μόνο η αρχή!

Για να ανανεώσεις τη σχέση σου!

Η σχέση σου έχει βαλτώσει και ψάχνεις τρόπο να την ανανεώσεις; Το να δεις πορνό με το σύντροφό σου είναι μία καλή και σίγουρη λύση για να σας οδηγήσει στην κρεβατοκάμαρα όπως τον πρώτο καιρό.

Αν πάλι το δοκιμάσεις, και δεις ότι δε σου αρέσει, κανείς δε σε υποχρεώνει να φτάσεις την προβολή μέχρι το τέλος!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Είσαι full in love; Δέκα παγίδες στην σχέση που δεν πρέπει να πέσεις αν δεν θες να γίνεις single!

Πας για γάμο; Αυτά είναι όσα πρέπει να σκεφτείς ξανά πριν ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας

«Ο σύντροφός μου καταναλώνει καθημερινά πολύ αλκοόλ! Φοβάμαι μήπως γίνει αλκοολικός…» Ο ψυχολόγος του Youweekly.gr σας συμβουλεύει