Υπάρχουν πράγματα που κάνεις στο πλαίσιο μιας σχέσης, τα οποία ακόμα κι αν σου βγαίνουν αυθόρμητα, φυσικά ή τα κάνεις επί τούτου προκειμένου να σε θέλει περισσότερο το αγόρι σου, μπορεί να νομίζεις πως περνούν απαρατήρητα. Όμως η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.
Οι λέξεις μπορούν να σώσουν τις σχέσεις, αλλά υπάρχουν και οι φορές που δεν αρκούν ή δε βγαίνουν το ίδιο εύκολα. Τότε πρέπει να ξέρεις πως υπάρχουν μερικές πράξεις που »μιλούν» πολύ περισσότερο. Εκείνος βλέπει όλα όσα κάνεις, ακόμα κι αν προτιμά να μην τα σχολιάσει.

1. Διασκεδάζεις παίζοντας με παιδάκια
Του αρέσει να βλέπει την πιο γλυκιά σου πλευρά, παρά το γεγονός ότι αγχώνεται όταν όλοι γύρω σας υπονοούν το »ώρα να κάνετε κι εσείς ένα». Ειδικά αν βλέπει στα μάτια σου »τη γυναίκα της ζωής τους» θα χαρεί να δουν το μητρικό σου ένστικτο σε δράση. Άσε που στο τέλος, όλοι οι άντρες είναι μωρά παιδιά.

2. Βάφεσαι »πριν ξυπνήσεις»
Μη νομίζεις πως τον ξεγελάς αν έχεις κοιμηθεί βαμμένη και το πρωί αντί για μουντζούρες, το πρόσωπό σου δεν έχει καμία ατέλεια. Το βρίσκει χαριτωμένο, αλλά δε χρειάζεται να το κάνεις, αφού και μόνο το γεγονός ότι τρίζει το κρεβάτι είναι αρκετό για να καταλάβει ότι »σουλουπώθηκες».

3. Φοράς τα ρούχα του (και σου πάνε πολύ)
Ναι, βρίσκει αρκετά σέξι να φοράς μόνο το αγαπημένο του t-shirt, το οποίο είναι σαν φόρεμα πάνω σου, αλλά δεν πρόκειται να παραδεχτεί ποτέ ότι μάλλον σου πάει περισσότερο απ’ ότι στον ίδιο. (Ξέρω ότι σ’ αρέσουν και σένα εξίσου και σπάνια τα επιστρέφεις!)

4. Παρακολουθείς αθλητικά (ενώ ποτέ δε σου άρεσαν ιδιαίτερα)
Καταλαβαίνει και εκτιμά ότι ξεκίνησες να παρακολουθείς και να ρωτάς για πράγματα που δεν σε ενδιέφεραν ποτέ, όπως το πόσο ήρθε χτες το Γιουβέντους – Ρεάλ, μόνο και μόνο εξαιτίας του. Επειδή θες να τον ευχαριστήσεις, βλέπεις και το ματς μαζί του και με τους φίλους του, ζήτα του τουλάχιστον να δείτε παρέα το »Girls», μετά!

5. Όταν ζηλεύεις (ναι το ξέρει ακόμα κι αν δεν το δείχνεις)
Ειδικά όταν είσαι από τις γυναίκες που δε ζηλεύουν, λατρεύει να σε βλέπει να τσαντίζεσαι για μια συγκεκριμένη άλλη θηλυκή ύπαρξη που τον περιτριγυρίζει. Δε χρειάζεται να νιώθεις ανασφάλεια, αλλά είναι πάντα ωραίο να δείχνεις ότι νοιάζεσαι διεκδικώντας – έστω και υπερβολικά καμιά φορά – τη θέση στην καρδιά του.

6. Όταν ροχαλίζεις (λιγάκι) στον ύπνο σου
Όσο σιγανό κι αν είναι, το ακούν, αλλά επειδή είναι και λίγο »κύριος» δε θα σου πει τίποτα γι’ αυτό. Αν γίνει πολύ δυνατό βέβαια και τον ενοχλεί, να σαι σίγουρη θα το μάθεις.

7. Ότι τον χρειάζεσαι περισσότερο απ’ όσο δείχνεις/ λες
Το να προσπαθείς να πείσεις και τον εαυτό σου, αλλά κυρίως εκείνον ότι μαζί του είσαι το ίδιο ανεξάρτητη όσο ήσουν και πριν τον γνωρίσεις, δεν έχει νόημα. Δείξ’ του πόσο τον έχεις ανάγκη, δε θα χάσεις τη γοητεία σου. Συνεχίζεις να είσαι δυναμική και αυτόνομη ακόμα και μέσα σε ένα ζευγάρι.

8. Ότι »νιώθεις άβολα» με τη μαμά του
Κι εκείνος τη φοβάται καμια φορά μη νομίζεις. Και μόνο το γεγονός ότι δείχνεις να προσπαθείς να τα πας καλά με την οικογένειά του, του δείχνει πόσο σημαντική θεωρείς τη σχέση σας.

9. Ότι φοράς κάτι επειδή του αρέσει
Όταν σου είπε πως του άρεσε η φούστα σου, το εννοούσε, δεν έκανε απλά ένα κοπλιμέντο. Έτσι νιώθει ότι νοιάζεσαι και μετράς τη γνώμη του όταν βλέπει ότι φοράς όλα εκείνα για τα οποία σε έχει αποθεώσει. Δε χρειάζεται να σου λέει κάθε φορά πόσο του αρέσουν.

10. Ότι προσπαθείς πολύ να σε συμπαθήσουν οι φίλοι του
Ξέρει και ο ίδιος πόσο δύσκολο είναι να συνυπάρξεις αρμονικά με μια αντροπαρέα. Παρόλ’ αυτά εκτιμά κάθε προσπάθειά σου να τα πας καλά με τους φίλους του, από το να τους ρωτάς για τη δουλειά και τα κορίτσια τους, μέχρι το να μαγειρεύεις το οτιδήποτε όταν βλέπουν μπάλα.

Δείτε ακόμη:Χωρίσατε και «σύντομα» προχώρησε παρακάτω στην επόμενη; Πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό;

Δείτε ακόμη:Δείτε με ποιο τρόπο εντοπίζουν οι άντρες τις άπιστες γυναίκες!

Δείτε ακόμη:Θες να μάθεις αν θα είστε μαζί για πάντα; Μπες και μάθε πόσο καιρό θα είσαι με το ταίρι σου!

loading...