Σε μια σχέση θα ζήσεις αξέχαστες στιγμές, είτε καλές είτε κακές. Αυτές που δε θα ξεχάσεις όμως, γιατί αυτές αξίζουν, είναι οι παρακάτω: 

1. Η πρώτη φορά που θα αράξετε μόνο οι δυο σας. Ακόμα και αν δείτε απλά τηλεόραση. Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από αυτό το «σου αρέσω– μου αρέσεις» που πλημμυρίζει το χώρο. Η πρώτη σας συνάντηση είναι τόσο σημαντική για τη σχέση σας όσο και η μέρα του γάμου σας. Καλό είναι επίσης να μη μιλήσετε για τη μέρα τους γάμου σας στην πρώτη σας συνάντηση.

Δείτε ακόμη: Έχεις σχέση και φλερτάρεις; Tι πρέπει να προσέξεις για να μην γίνει το φλερτ απιστία

2. Αυτή η άβολη, νευρική σιωπή λίγο πριν το πρώτο φιλί. «Θα σε κοιτάξω άβολα για λίγη ώρα ελπίζοντας να το πιάσεις ότι θέλω να φιληθούμε και να μη με αφήσεις να σε κοιτάζω άβολα μέχρι να θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί».

3. Η πρώτη φορά που θα κάνετε σeξ. Και που θα δείτε ο ένας τον άλλον γυμνό.

4. Η πρώτη φορά που θα κοιμηθείτε μαζί αντί να σηκωθείς να πας στο σπίτι σου στις 2 η ώρα το πρωί. Αν είσαι τύπος που δύσκολα κοιμάται μαζί με άλλον άνθρωπο, η πρώτη φορά που θα κοιμηθείς με κάποιον είναι σημαντική. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι απλά θα κάθεσαι άβολα με το χέρι του από πάνω σου περιμένοντας κάποια στιγμή να σε πάρει ο ύπνος. Που δεν θα σε πάρει, εδώ που τα λέμε.

5. Εκείνη η φορά που δεν θα κάνετε τίποτα και θα περάσετε όλη τη μέρα στο κρεβάτι και θα περάσετε φανταστικά.Η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό, είναι τόσο ρομαντικό και υπέροχο. Η 90η φορά πάλι ίσως είναι δείγμα ότι έχετε μεταμορφωθεί σε εξαρτημένους αγοραφοβικούς. Σε κάθε περίπτωση, όταν αντέχεις να περάσεις μία ολόκληρη μέρα σε ένα μικρό χώρο με κάποιον, αυτό είναι σίγουρα καλό δείγμα για τη σχέση σας.

6. Η στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις ότι η δική του οικογένεια θα μπορούσε να γίνει η δική σου οικογένεια (και αυτό δεν θα σε φρικάρει.Δεν είναι απαραίτητο ότι θα ταιριάξεις με την οικογένειά του. Είναι όμως ωραίο συναίσθημα το να γνωρίζεις τους γονείς του φίλου σου και να σε πλημμυρίζει μία αίσθηση οικειότητας. Όπως ωραίο είναι και το να φτάνεις κάποια στιγμή στο σημείο να μην αισθάνεσαι περίεργα και άβολα μαζί τους, ακόμα και αν αυτό δεν συνέβη από την αρχή.

Δείτε ακόμη: Γιατί κοριτσάκια ψάχνουν για μεγαλύτερους άνδρες; Διαβάστε την εξομολόγηση μιας 19 χρονης κοπέλας που τα λεει σταράτα!!!

7. Η στιγμή που θα πας να πάρεις το φίλο σου από το αεροδρόμιο και θα αισθανθείς σαν τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο σε όλο τον κόσμο.Τι ωραίο αυτό το συναίσθημα που έχεις να τον δεις καιρό και ξαφνικά εμφανίζεται με τη βαλίτσα στο χέρι, με τα μαλλιά ανακατεμένα και κάπως κουρασμένος, και θέλεις απλά να πέσεις πάνω του να τον φιλήσεις με όσο δύναμη διαθέτεις.

8. Η στιγμή που αγοράζεις μία δεύτερη οδοντόβουρτσα για να τη χρησιμοποιείς στο σπίτι του.Πράγμα που σημαίνει ότι θα πηγαίνεις συχνά το σπίτι του. Και σου αρέσει τόσο πολύ να πηγαίνεις στο σπίτι του. Γιατί είναι και εκείνος εκεί <3

9. Η στιγμή που θα έχετε έναν τεράστιο καβγά αλλά συγχρόνως θα ξέρεις από μέσα σου ότι δεν θέλεις καθόλου να χωρίσετε. Μπορεί να μην ακούγεται σαν μία από τις καλύτερες στιγμές, ΑΛΛΑ αυτοί οι καβγάδες και η αίσθηση που αποκομίζεις από αυτούς σου δείχνουν αν θέλεις να είσαι πραγματικά μαζί με τον άλλον. Και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό.

10. Η στιγμή που σου ξέφυγε το «σ’ αγαπώ» και ύστερα περίμενες εναγωνίως να σου απαντήσει κι εκείνος το ίδιο. Στην ιστορία των ανθρώπινων σχέσεων όποιο «σ’ αγαπώ» ακούστηκε δημιούργησε ένα κλίμα αβολοσύνης ανάμεσα στους δύο ανθρώπους που βρίσκονταν στο χώρο, έστω και στιγμιαία. Γιατί η πρώτη φορά που θα το πεις συνοδεύεται πάντα από αυτά τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που θα εύχεσαι ο άλλος να μην σε κοιτάξει σαν κουνέλι που το τυφλώνουν φώτα αυτοκινήτου. Ή που δεν θα απαντήσει «ευχαριστώ», ας πούμε.

11. Οι πρώτες σας διακοπές ως ζευγάρι. Που δεν σας ενδιαφέρει και πολύ το τι θα κάνετε, θα σας αρκεί που είστε μαζί.

12. Η στιγμή που θα πάρετε μαζί σκύλο ή γάτα και θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να το μεγαλώσετε μαζί. Εβδομάδα 1η: Είναι ακόμα ζωντανό! Εβδομάδα 2η: Παραμένει ζωντανό, ναι! Εβδομάδα 3η: Είμαστε μία οικογένεια, εγώ, εσύ και ο Μπούμπης.

13. Η στιγμή που θα περάσετε κάτι πολύ δύσκολο μαζί και αυτό το πολύ δύσκολο θα γίνει κάπως λιγότερο δύσκολο επειδή θα είναι εκείνος δίπλα σου.Μπορεί να έχασες τη δουλειά σου ή κάποιο πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο ή να έπρεπε να μπεις στο χειρουργείο. Ό,τι κι αν συνέβη ήταν πολύ καλύτερα που ήταν κι εκείνος κι εκεί.

14. Οποιαδήποτε στιγμή θέλεις πραγματικά πάρα πολύ να περάσετε μία μέρα μόνο οι δυο σας. Μπορεί να μην σας συμβαίνει συχνά, αλλά αυτές οι μέρες που είσαστε μόνο οι δυο σας είναι τόσο υπέροχες.

Δείτε ακόμη: Οι 10 εκπλήξεις που κρύβει το φιλί στο στόμα…!

loading...