Βγήκατε μαζί του δυο, τρία ραντεβού και στη συνέχεια άνοιξε η γη και το κατάπιε. Τι μπορεί να του συνέβη; Είναι καλά; Επειδή είναι μία χαρά διαβάστε παρακάτω τα 8 πιθανά σενάρια που εξαφανίστηκε και επιλέξτε την εκδοχή που θέλετε για να νιώσετε καλύτερα.

-Κατάλαβε πως δεν είστε έτοιμη για σχέση. Τα τρία ραντεβού που βγήκατε δεν τον έπεισαν πως είστε τόσο ώριμη συναισθηματικά.

-Δεν ήταν καλό το timing. Μπορεί να βγήκατε και να περάσατε τέλεια ωστόσο το ό,τι εξαφανίστηκε δεν σημαίνει πως φταίτε εσείς αλλά η χρονική περιόδος στην οποία γνωριστήκατε.

-Υπάρχει άλλη. Ναι, υπάρχει άλλη. Σύμφωνοι πως δεν τα πάνε καλά, όμως δεν εσείς δεν του δώσατε την απαραίτητη σιγουριά ώστε να κόψει κάθε γέφυρα με το παρελθόν.

-Οι άντρες αποφεύγουν δίοτι δεν θέλουν να πληγώσουν όπως λένε. Δηλαδή θα νιώθατε καλύτερα αν σας έλεγε, «Είσαι πολύ καλό κορίτσι όμως δεν είμαι έτοιμος για σχέση»;.

-Δεν είναι έτοιμος να σας προσφέρει την συναισθηματική ασφάλεια που θέλετε. Μπορεί να μην είπατε πως θέλετε να προχωρήσετε σοβαρά μαζί του, ούτε να ρωτήσατε την οικονομική του κατάσταση, όμως οι άντρες πολλές φορές σας «διαβάζουν» τις κινήσεις σας.

-Δεν σέβεται τίποτα και κανέναν. Δεν τον ενδιαφέρει αν με τη σιωπή του πληγώνει οπότε θα πρέπει να χαίρεστε που τελικά δεν μπήκε ένας τέτοιος άνθρωπος στη ζωή σας.

-Ας το παραδεχθούμε. Δεν βγήκατε μαζί του επειδή σας άρεσε πραγματικά και αυτός το αντιλήφθηκε. Πώς; Με τις ενοχλητικές ίδιες ερωτήσεις που κάνει κάθε γυναίκα στα αποτυχημένα πρώτα δύο ραντεβού.

-Κοιτάγατε συνεχώς το τηλέφωνό σας. Σας πέρασε εξαρτημένη με την τεχνολογία και τέτοιο μπελά δεν ήθελε να βάλει στο κεφάλι του.

Instyle.gr

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ