Το να κάνεις τον σύντροφό σου να ζηλέψει είναι τόσο εύκολο που ούτε καν το φαντάζεσαι! Θα ακολουθήσεις τις συμβουλές μας και θα τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου!

Κάθε σχέση για να διατηρηθεί ζωντανή θέλει και την τόνωση της! Έτσι λοιπόν η ζήλια είναι ο πιο σωστός τρόπος για να ζωντανέψεις τη σχέση σου και να ξαναθυμηθείς και εσύ και ο σύντροφός σου τους λόγους για τους οποίους είστε μαζί! Αναθερμαίνεις τον έρωτά σου και αυτό είναι πάντα καλό!

1. Ο πρώτος τρόπος για να διατηρήσεις το ενδιαφέρον του ανθρώπου σου είναι να σου αρέσει εσένα ο εαυτός σας πρώτα, προσέχοντας την εμφάνισή σου! Μην αφήνεις τα μαλλιά σου να γεμίσουν ψαλίδα και το μανικιούρ σου να ξεφτίσει. Μην τον αφήνεις να σε βλέπει απεριποίητη!

2. Φροντίστε τον εαυτό σου. Αφού κάνεις ένα πολύ σέξυ κούρεμα και βάψεις ένα κόκκινο της φωτιάς τα νύχια σου, συνέχισε με την περιποίηση της εικόνας σου και αγόρασε ένα ζευγάρι μαύρες γόβες ή ακόμα καλύτερα ένα σαγηνευτικό σετ εσωρούχων. Άφησε τη σακούλα να κείτεται τυχαία σε ένα περίοπτο σημείο του σπιτιού και άφησε, επίσης τυχαία, να εξέχει από τη σακούλα, ένα κομμάτι από τη δαντέλα του. Μην το φορέσεις ωστόσο την ίδια εβδομάδα. Θα το δει, θα ενθουσιαστεί, θα περιμένει κάθε νύχτα να το δει πάνω σου και μέχρι τελικά να το δει, θα έχει φτάσει το ενδιαφέρον του στο ζενίθ!

3. Βγες κοριτσοπαρέα! Απέδειξε στον εαυτό σου και σε εκείνον πως έχεις δική σου ζωή, ανεξάρτητα από τη σχέση σας, ότι μπορείς να διασκεδάσεις χωρίς αυτόν και ότι αν εκείνος δεν έχει χρόνο για εσάς, τότε ούτε εσύ έχεις άλλο χρόνο να χαραμίσεις, περιμένοντάς τον.

4. Άρχισε γυμναστήριο! Αφού γραφτείς στο γυμναστήριο, κάτι που θα κάνει πολύ καλό στην φυσική σου κατάσταση, μην αμελήσεις να μιλήσεις στον σύντροφό σου για όλα τα παιδιά που έχεις γνωρίσει στο γυμναστήριο, για το πόσο αφοσιωμένοι είναι όλοι στο στόχο τους να χτίσουν κοιλιακούς και το πόσο εκτιμάς την υποστήριξη που σου δίνει ο γυμναστής σου.

5. Στείλε στον εαυτό σου λουλούδια… Το κόλπο είναι κλασικό, ελαφρώς αξιολύπητο ομολογουμένως, αλλά πάντα πιάνει.

6. Ξεκίνα να μην τον παίρνεις τηλέφωνο. Οι άνδρες έχουν μάθει ότι πάντα κάποιος θα νοιάζεται και θα ανησυχεί για εκείνους… δείξτου ότι και αυτός έχει χέρια και μπορεί να σε πάρει αν θέλει να σε ακούσει!

7. Άρχισε να αποφεύγεις το σεξ! Τόσο όσο, όχι να το ξεχάσεις και τελείως το άθλημα αλλά κάνε σαν να είσαι χορτάτη από αυτό.

8. Άλλαξε κωδικό ή βάλε κωδικό στο κινητό σου τηλέφωνο σαν να θέλεις να κρύψεις κάτι!

Αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μας δεν θα έχει μάτια ποτέ ξανά για άλλη!

Δείτε ακόμη:

Αν κάνει κάτι από τις παρακάτω κινήσεις να είσαι σίγουρη ότι σε βαρέθηκε!

Αυτά κάνουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια και διατηρούν τη σχέση τους – Δες κι εσύ πως θα το καταφέρεις

Κάνει κάτι από αυτά; Ίσως σ’ απατάει – Δες και θα καταλάβεις!

 

 

loading...