»Μην ξεγελιέσαι’ ‘προσπαθώ να λέω στον εαυτό μου συχνά, »δεν ξέρεις τα πάντα για τις σχέσεις και τους άνδρες όπως η Carrie Bradshow και η Samantha». Από τη μία βέβαια λέω πως δεν τα ξέρω όλα και από την άλλη εύχομαι να ήμουν πάντα στο μυαλό εκείνου του άντρα που με βασάνιζε διαρκώς. Τότε τα πράγματα ίσως ήταν πιο απλά για εμάς τις γυναίκες.

Μπορεί, λοιπόν,να μη ξέρουμε τα πάντα για τις σχέσεις και τους άνδρες, αλλά ο ανδρικός πληθυσμός κατά καιρούς μας έχει δώσει μερικά σημάδια τα όποια όταν τα θυμόμαστε όλα γίνονται  πιο εύκολα!
1. Κάνε κίνηση να πληρώσεις αλλά μέχρι εκεί. Εμείς οι γυναίκες είμαστε υπερβολικές καμιά φορά και ειδικά όταν θέλουμε να δείξουμε καλή διαγωγή! Κάνε κίνηση να πληρώσεις όταν βγείτε αλλά αν θέλει εκείνος να σε κεράσει πες του »Δεν ήταν ανάγκη, αλλά σε ευχαριστώ πολύ.

2.Μην τον κατηγορείς. Το να υπενθυμίζεις σε ένα άντρα τα λάθη του δεν είναι καλό σημάδι! Εκείνοι είναι πολύ εγωιστές και εμείς έχουμε πάντα δίκιο. Συγκεντρώσου, λοιπόν, στην κατάσταση και όχι στο ποιος φταίει περισσότερο και ποιος λιγότερο.

3. Το φάντασμα της πρώην! Στην αναφέρει μία φορά και μετά εσύ την έχεις στο μυαλό σου συνέχεια; Δεν χρειάζεται. Μιλώντας συνέχεια για την πρώην του 1.θα του την θυμίσεις και 2. θα δημιουργήσεις πρόβλημα από εκεί που δεν υπάρχει. Είτε προσπάθησε να μάθεις μόνη σου ότι θέλεις ή συζητήσέ το μαζί του μία φορά και τέλος!

4.Slow down. Αυτό το tip ίσως δεν θέλουν να το ξέρεις αλλά πρέπει. Οι άντρες σε μία σχέση συνήθως δεν βάζουν όρια αλλά εσύ πρέπει να βάλεις. Μην βαδίζεις με τις δικές του ταχύτητες γιατί τότε θα σκοντάψετε και οι δύο. Όλα θα τα ζήσετε αλλά όχι αμέσως. Μία σχέση θέλει ποιοτικό χρόνο για να δημιουργηθεί και κυρίως αγάπη και όρεξη για επικοινωνία!

5. Άκουσέ τον! Αυτό που βλέπουμε στις σειρές που η κοπέλα μιλάει,μιλάει ,μιλάει και ο άντρας περιμένει να τελειώσει και να της εξηγήσει; Μην κάνεις το ίδιο πράγμα. Άκουσε πρώτα τι έχει να σου πει και στη συνέχεια ακολούθησε τη συζήτηση εκεί που θέλεις με ερωτήσεις. Ο ήπιος τόνος και η υπομονή έχουν αποτέλεσμα. Τέλος μην ξεχνάς την ειλικρίνεια, πάνω σε αυτήν στηρίζονται τα πάντα αφού είναι το Α και το Ω στη σχέση σας.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τα λάθη στο ντύσιμο που δεν κάνει ΠΟΤΈ μια Γαλλίδα!

Game of Thrones: Όλα τα hair looks που μπορείς να υιοθετήσεις από τις πρωταγωνίστριες

Βράστε μέλι με κανέλα και θεραπεύστε την αρθρίτιδα, τον καρκίνο την χοληστερίνη κι άλλες 10 ασθένειες

 

loading...