Γυναικείο σώμα: Η αυλή των θαυμάτων, ο κήπος της Εδέμ, ο παράδεισος ο ίδιος. Το πιο ελκυστικό τοπίο που είδε ποτέ ανθρώπινο μάτι, ένα μυστήριο που κάθε άντρας θέλει να εξερευνήσει σπιθαμή προς σπιθαμή. Κάποιες σπιθαμές όμως, καλό είναι να μην ενοχλούνται γιατί έχουμε και τα νεύρα μας.

(Όχι δεν εννοώ τα φρεσκοχτενισμένα από το κομμωτήριο μαλλιά σου. Αυτά ας γίνουν κουβαρίστρα.)
Αν λοιπόν κατά τη διάρκεια του σεξ (λογικά τότε συμβαίνει, δύσκολα να σου ακουμπάει την κλειτορίδα ξέρω ‘γω ενώ τρώτε) σε αγγίξει με επιμονή και όχι κατά λάθος στα 3 παρακάτω σημεία κι εσύ νιώσεις ότι θες να του αρπάξεις και να του δαγκώσεις το χέρι, μάθε πως έτσι πάνω κάτω νιώθουμε όλες. Αγγίζει εδώ μόνο αν για κάποιο λόγο (που δεν πολυκαταλαβαίνω) ζητήσεις εσύ.

Στην κλειτορίδα
Εκείνος το κάνει για καλό, σου λέει «θα της αρέσει». Ίσως κι εσύ στην αρχή της σεξουαλικής σου ζωής να θεωρούσες πως το έντονο άγγιγμα του παρτενέρ σου στην κορυφή της κλειτορίδας θα σου επιφέρει την απόλυτη διέγερση. Αμ δε. Από την περιοχή περνάνε κάτι μύρια νεύρα τα οποία την αναγάγουν σε ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός σου που θέλουν απαλές κινήσεις. Αν λοιπόν σ’ ενοχλεί αυτό που κάνει, ζήτησέ του να πιάσει τίποτα άλλο ή να μαλακώσει την αφή του (μην έχουμε άλλα).

Στο πρησμένο στήθος
Εντάξει, δεν είπαμε πως δεν πρέπει να σ’ αγγίζει εδώ, αρκεί να το κάνει με όλη του την τρυφερότητα κι όχι σα να ζουλάει μπαλάκι αντι-στρες. Λίγο οι κυστούλες στο στήθος, λίγο τα ινοαδενώματα, λίγο οι ορμόνες που το πρήζουν πριν και κατά τη διάρκεια της περιόδου, ε, δεν θέλει και πολύ να γίνει μυγιάγγιχτο. Αν πονάς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπομένεις το γράπωμα. Ενημέρωσέ τον από πριν ώστε να έχει το νου του.

Στον πρωκτό
Άλλο τα οπίσθια, άλλο ο πρωκτός, σωστά; Το άγγιγμα στο 2ο, ειδικά χωρίς α) λίπανση β) τη συναίνεσή σου πολύ εύλογα σου προκαλεί ενόχληση κι εκνευρισμό. Για να του δώσεις το πράσινο φως ώστε να προχωρήσει περαιτέρω στην εν λόγω περιοχή, πρέπει να το αξίζει. Κι αν δεν χειριστεί το ζήτημα λεπτά, δεν μιλάμε για μία τέτοια περίπτωση. Κρίμα, έχασε.

πηγή: ladylike.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο απόλυτος οδηγός! Δεν πως να φορέσεις το ψηλόμεσο τζιν σου και να είσαι πάντα στιλάτη!

Η δίαιτα που έγινε ξαφνικά μόδα και όλες οι ψαγμένες την ακολουθούν με ευλάβεια..

Survivor: Τον έδιωξαν από την ομάδα και τους “κάρφωσε” όλους