Αγαπημένη μου, υπάρχουν κάποια πράγματα σε αυτή τη ζωή που ενώ δεν είναι ξεκάθαρα λάθος ή αρνητικά για τη σχέση που έχεις με έναν άντρα, σε καμία περίπτωση, δεν τα λες και καλά! Είναι δηλαδή όλα εκείνα τα στοιχεία σε όσα κάνει και κυρίως σε όσα λέει αυτό το αγόρι που βγαίνεις που σε κάνουν κάτι να σου «κλωτσάει»!

Και πολύ καλά αισθάνεσαι, αφού υπάρχουν μερικές πολύ κλισέ φράσεις που όταν τις ακούς από έναν άντρα οφείλεις από στοιχειώδη αυτοσεβασμό να τρέξεις μακριά του όσο πιο γρήγορα μπορείς!

Σε ποιες περιπτώσεις ακούς συνήθως αυτές τις φράσεις; Άκου για να μου είσαι προετοιμασμένη!

Περίπτωση 1η: Έχετε τεράστιο πρόβλημα επικοινωνίας!

Εσύ λυσσάς να τον παίρνεις τηλέφωνο ακόμα και αν είναι μόνο για να ακούσεις τη φωνή του και εκείνος δεν το σηκώνει και δεν επιστρέφει καν την κλήση. Εσύ του γράφεις κατεβατά στα μηνύματα σου και εκείνος απαντά πάντα κάτι του τύπου «οκ». Γενικά έχεις μία αίσθηση ότι αν δεν προσπαθήσεις εσύ, μπορεί και να κάνετε πολύ καιρό να μιλήσετε! Αν το κάνεις θέμα, θα σου πει ένα απλό «δεν έχω καλή σχέση με το τηλέφωνο μου».

Περίπτωση 2η: Δεν έχει καμία πρόθεση να σε γνωρίσει στους φίλους του.

at

Δεν είναι μόνο ότι δεν έχει σκεφτεί να οργανώσει μια κοινή έξοδο ώστε να σε γνωρίσει στην παρέα του, είναι ότι μπορεί να τύχει να πετύχετε κάπου έξω ένα γνωστό του ή συνάδελφο ή φίλο του και να μην κάνει καν την κίνηση να σε συστήσει! Αν το κάνεις θέμα, θα σου πει ένα απλό «δεν είμαι πολύ καλός σε αυτά» ή «δεν θυμόμουν το όνομα του».

Περίπτωση 3η: Μετά το σεξ είναι απόμακρος.

Αμέσως μόλις τελειώσει το σεξ, σταματάς να αισθάνεσαι μαζί του σωματική οικειότητα και άνεση. Αν ήθελε να σε πάρει αγκαλιά, θα το έκανε. Δεν θέλει και δεν το κάνει. Αν το κάνεις θέμα θα σου πει ένα απλό «δεν είμαι και πολύ ρομαντικός τύπος»!

Περίπτωση 4η: Τον πιάνεις να ξενοκοιτάει.

Είστε έξω σε ένα μπαρ, σε ένα εστιατόριο ή ακόμα περπατάτε στο δρόμο και περνάει μια αιθέρια ύπαρξη τη κοιτάζει και την τσεκάρει γκομενικά κανονικότατα. Θα μου πεις οκ, τι έγινε; Την κοιτάει σαν να μην συνοδεύεται! Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να είναι διακριτικός, να σεβαστεί την παρουσία σου ώστε να μην καταλάβεις ότι κοιτάει ή ακόμα κα φλερτάρει άλλες γυναίκες. Καλό δεν το λες! Αν το κάνεις θέμα, θα σου πει ένα απλό «καλά, είσαι τρελή!».

Φύγε, φύγε τρέχοντας και μην κάνεις σε καμία περίπτωση το λάθος να του βρίσκεις συνεχώς δικαιολογίες ή ακόμα χειρότερα να πιστεύεις ότι εσύ θα τον αλλάξεις και θα γυρίσει τούμπα όλη η μεταξύ σας κατάσταση!

 

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Ο χωρισμός δεν είναι λύση! 7 τρόποι να σε ερωτευτεί από την αρχή

Πες μου πώς κοιμάται να σου πω αν σε θέλει! Όσα δείχνει ο ύπνος για το χαρακτήρα του

Τα φτιάξατε στο νησί… Πόσο θα αντέξει ο καλοκαιρινός σου έρωτας;

Τα καλύτερά μας σήμερα:

Μενεγάκη Παντζόπουλος: Ξέφρενο γλέντι στην Σάμο με φίλους! Φωτογραφίες από το ταξίδι τους!

Θυμάστε τον Κώστα Μακέδο; Με τι ασχολείται σήμερα ο γνωστός ηθοποιός της βιντεοκασέτας; (VIDEO)

«Δέχομαι μηνύματα από το ”ψόφα σκύλα” έως…»: Η αποκάλυψη πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας για τις απειλές που δέχεται

loading...