Ο μύθος λέει ότι ένας άνδρας απατά πιο εύκολα από μια γυναίκα και ίσως και περισσότερες φορές. Ένας άνδρας βέβαια εύκολα κερατώνει μια γυναίκα αλλά δύσκολα την αφήνει…

apistia-650-800x547Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τους 10 λόγους ένας άνδρας απατά μια γυναίκα!

1) Δεν είναι ευτυχισμένοι στην ζωή τους. Αναζητάνε συνέχεια πράγματα, καταστάσεις, συνθήκες για να ικανοποιηθούν με κάτι, που θα τους κάνει πραγματικά χαρούμενους.

2) Δεν υπάρχει πλέον σεβασμός και επικοινωνία στην σχέση. Υπάρχει πλήξη, βαρεμάρα, καθόλου ενδιαφέρον και έχει χαθεί η ερωτική επαφή.

3) Έχουν απογοητευτεί από την ζωή τους και καλύπτουν την ανασφάλειά τους, μέσω της εξαπάτησης. Αυτό γίνεται για να πείσουν τον εαυτό τους ότι μπορούν ακόμη να πάρουν αυτό που θέλουν.

4) Δεν υπάρχει πλέον ενθουσιασμός στη σχέση. Μπορεί να υπάρχουν τα ανθρώπινα συναισθήματα, αλλά να έχει χαθεί ένα μέρος της περιπέτειας, που είναι απαραίτητο για τις σχέσεις.

cheating5) Βλέπουν πως η σχέση δεν έχει μέλλον. Μερικοί άνδρες καταλαβαίνοντας το τέλος μίας σχέσης, προσπαθούν να βρουν μία κοπέλα πριν τον χωρισμό.

6) Ορισμένοι άνδρες δεν θέλουν να νιώθουν εντελώς εξαρτημένοι, από μία γυναίκα. Έτσι επιλέγουν να πάνε και με μία άλλη.

7) Ζητάνε μία καινούρια εμπειρία. Η επιδίωξη του κυνηγιού και αυτή η σκέψη, τους ιντριγκάρει.

8) Ερωτευτήκανε μία άλλη γυναίκα. Τότε σύντομα δίνουν τέλος και στην σχέση τους.

9) Νιώθουν παραγκωνισμένοι από την σύντροφό τους και πολύ πιθανό να είναι. Θέλουν να βλέπουν το ενδιαφέρον μιας γυναίκας και να το αισθάνονται.

thumbnail10) Θέλουν ποικιλία. Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Θέλουν να δοκιμάζουν και να δοκιμάζονται. Δεν σημαίνει πως δεν ξέρουν τι είναι η αγάπη απλά θέλουν ποικιλία στο κρεβάτι τους.

Όταν τα πράγματα είναι θολά σε μία σχέση, και δεν ξεκαθαρίζουν για τον οποιοδήποτε λόγο, μία γυναίκα μπορεί να πάει με άλλον άντρα και το αντίστροφο.

Δείτε ακόμη:

Το γνώριζες αυτό; Τι σημαίνει αν δεις τον πρώην σου στον ύπνο σου;

Η έρευνα που θα κάνει τους άνδρες να χάσουν τον ύπνο τους: Οκτώ στις δέκα Ελληνίδες απατούν τον σύντροφό τους

8 κινήσεις ματ για να τον κάνεις να ζηλέψει – Δες ποιες είναι!

loading...