Γεια σας!

Θα ήθελα τη γνώμη σας σε ένα θέμα που με απασχολεί. Eίμαι «κολλημένη», νομίζω εκτός αν είναι κάτι παραπάνω, με ένα αγόρι. Αρχίσαμε να μιλάμε μετά απο τον χωρισμό μου από μια σχέση δύο χρόνων. Αυτό το γεγονός δεν με στενοχώρησε καθόλου! Συνεχίζω λοιπόν, αρχίσαμε να μιλάμε, φιλικά στην αρχή. Ήταν πολύ καλός μαζί μου. Ήταν γνωστοί με τον πρώην μου και με προστάτευσε πολλές φορές απο εκείνον επειδή με ήθελε πίσω, αν και με γνώριζε μόνο ένα μήνα! Μετά απο ένα μήνα λοιπόν που μιλάγαμε, και ενώ ήταν τόσο καλός, τι μαθαίνω; ότι έχει σχέση!

Πήγα να τρελαθώ! Δεν μου είχε δείξει το παραμικρό πως είχε σχέση. Ένα μήνα που μιλάγαμε τόσο ήταν κι η σχέση του. Νόμιζα δεν ήταν κάτι σοβαρό. Κάθε φορά που ερχόταν (είναι 18 και σπουδάζει) βγαίναμε, κάναμε παρέα, περνάγαμε πολύ καλά. Είχαμε κάνει και κάτι αλλά δεν προχωρήσαμε. Ερχόταν και με έπαιρνε και πηγαίναμε βόλτες, με πείραζε, ήταν πολύ γλυκός και πολύ τρυφερός. Μου έδειχνε ενδιαφέρον. Κάθε φορά που έρχεται βγαίνουμε τον βλέπω, περνάμε καλά. Τα έχει 7 μήνες με εκείνη την κοπέλα και δείχνει να την αγαπάει. Αλλά γιατί να μου δείχνει ενδιαφέρον;

Γιατί να ασχολείται μαζί μου κάθε φορά που έρχεται; Σας παρακαλώ πείτε μου, ενδιαφέρεται στα αλήθεια; Τι πιστεύετε; Τον σκέφτομαι συνέχεια. Δεν ξέρει τι νιώθω για αυτόν. Λέτε να του μιλήσω; Βοηθήστε με!

Αγαπητή φίλη,

Καταρχήν μην τρελαίνεσαι. Χαλάρωσε και σκέψου την όλη φάση σφαιρικά. Για να σου λύσω τις βασικές σου απορίες, γνώμη μου είναι -έτσι όπως μου τα λες τα πράγματα- ότι όντως ενδιαφέρεται για σένα.

Αλλά (ναι, το ήξερες ότι θα έρθει αυτό το «αλλά») προφανώς είναι αρκετά ώριμος, τα έβαλε κάτω τα πράγματα και δεν θέλει να χαλάσει τη σχέση του.

Και τώρα πάμε στο παρασύνθημα. Τι κάνεις από εδώ και πέρα ε; Πιστεύω ότι θα πρέπει να σεβαστείς τη σχέση του και παράλληλα να τιμήσεις τη φιλία του. Είναι ωραίο να έχεις φίλους ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπάνε και δεν κάνουν τους φίλους για κάτι περισσότερο, με άλλους σκοπούς. Πίστεψέ με, θα το εκτιμήσεις αυτό στα επόμενα χρόνια.

Και, sorry, αλλά ναι. Μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται για έναν άλλο άνθρωπο, χωρίς να θέλει να τον ρίξει στο κρεβάτι. Αυτό σημαίνει ότι τον γουστάρει σαν άτομο. Γίνεται, αλήθεια σου λέω!

Διαβάστε ακόμα στο youweekly.gr:

Διακοπές χωριστά- Πότε μπορείτε να περάσετε χώρια το καλοκαίρι σας

Υποψιάζεσαι ότι λέει ψέματα; 5 τρόποι να τον ξεσκεπάσεις!

Σε αντιπαθούν οι φίλοι του; 7 λόγοι που δε σε βλέπουν με καλό μάτι!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

«Έπαθα ραιβόκρανο με τα capital controls…» – To άγνωστο πρόβλημα υγείας αγαπημένης Ελληνίδας ηθοποιού!

Γιώργος Τσαλίκης: Το μήνυμα συμπαράστασης για το μακελειό στην Γαλλία!

Χωρίζουν Φαίη και Γιώργος! Όλη η αλήθεια μόνο εδώ για την είδηση βόμβα που έσκασε στο διαδίκτυο!

loading...