Κι όμως υπάρχει μια συγκεκριμένη ημέρα του χρόνου κατά την οποία οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να απατήσουν το ταίρι τους.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το site γνωριμιών Illicit Encounters, που ειδικεύεται στις εξωσυζυγικές σχέσεις. Σύμφωνα με την μελέτη, στην οποία συμμετείχαν 300 άτομα, το 72% δηλώνει ότι ήταν πιο πιθανό να απατήσουν τον σύντροφό τους στις 18 Νοεμβρίου. Πρόκειται για την τελευταία ημέρα που οι ερωτώμενοι πιστεύουν ότι μπορούν να είναι άπιστοι, πριν ξεκινήσει η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και τους πιάσουν μάλλον οι τύψεις.

Επίσης ένα 30% δηλώνει ότι τη συγκεκριμένη ημέρα έχει πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα από κάθε άλλη μέρα, κάτι που το Illicit Encounters αποδίδει στο ότι θεωρείται η τελευταία μέρα του χρόνου με αρκετό ελεύθερο χρόνο για τους άπιστους.Η «άπιστη Παρασκευή» και οι μέρες που την ακολουθούν, λέει ο Christian Grant από το Illicit Encounters, αποτελούν την τελευταία ευκαιρία για ένα μοιχό να ξεκλέψει λίγο χρόνο με την ερωμένη του. «Τις επόμενες εβδομάδες απλά θα έχουν ένα σωρό υποχρεώσεις, αγορές Χριστουγέννων, διακόσμηση σπιτιού και φυσικά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Επίσης τα παιδιά δεν θα πηγαίνουν σχολείο και οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα γίνουν προτεραιότητα».

Πηγή: Athensmagazine.gr 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το σύνολο της Φαίης Σκορδά που έκλεψε τις εντυπώσεις! Πόσο κοστίζει και πώς μπορείς να το αντιγράψεις!

Προετοιμάζεσαι για τις γιορτές; Αυτά είναι τα πιο hot tips για τέλεια μαλλιά

Θες γλουτούς στα ύψη; Με αυτές τις ασκήσεις θα το καταφέρεις…

loading...