Σύμφωνα με τους επιστήμονες δεν είναι μόνο τα ζώα που επιδεικνύουν τις ικανότητές τους στο άλλο φύλο προκειμένου να γίνει το ταίρι τους… αλλά και οι άνθρωποι χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνικές για να γίνουμε πιο αρεστοί.

Οι καθηγητές Norm Li και Douglas Kenrick ζήτησαν από τους μαθητές τους να τους πουν το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που ζητούν από ένα σύντροφο και η απάντηση ήταν για όλους κοινή: το χιούμορ! Οι άνθρωποι χρησιμοποιούμε το χιούμορ για να προκαλέσουμε (σαν άλλα παγώνια) κάποιον που μας ενδιαφέρει. Έτσι, οι γυναίκες αναζητούν κάποιον που να τις κάνει να γελούν και οι άντρες αναζητούν κάποια που να γελάει με τα αστεία τους.
Οι ειδικοί οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι το χιούμορ είναι το καλύτερο «τεστ» για να καταλάβει κανείς εάν αρέσει σε αυτόν που τον ενδιαφέρει. Επειδή οι άντρες γίνονται ανταγωνιστικοί και θέλουν να επιδείξουν στη γυναίκα που τους αρέσει ότι είναι πιο δημιουργικοί, πιο αστείοι και πιο κατάλληλοι για εκείνες, θα κάνουν τα πάντα για να τις κάνουν να γελάσουν, ενώ εάν η γυναίκα γελάσει ακόμα και μ’ ένα όχι και τόσο καλό αστείο σημαίνει ότι έχει ήδη κάνει την επιλογή της.

Με λίγα λόγια εάν αρέσεις σε κάποιον θα γελάσει με τα αστεία σου , ενώ κι εσύ εάν σου αρέσει κάποιος θα γελάσεις με τα δικά του. Τόσο απλό!

joytv.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κορίτσια, σας ενδιαφέρει! Αυτό είναι το απόλυτο μακιγιάζ που ξετρελαίνει όλους τους άντρες!

Αν καταναλώνεις αυτές τις 5 τροφές σίγουρα δεν θα χάσεις κιλά!

Κορίτσια, τρέξτε!!! 5 εντυπωσιακά εκπτωτικά κομμάτια από τα καταστήματα Zara με τιμές στα… πατώματα!

 

loading...